reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@agatam gratuluję córeczki! Takie sytuacje się zdarzają, 60% to niewiele więcej niż połowa.
U mnie w drugiej ciąży lekarz na początku był pewny na 80%, że chłopak a 4 tygodnie później już była dziewczynka, z Kuby zrobiła się Majeczka ;)
Dlatego jak miesiąc temu lekarz powiedział mi, że wstrzeliliśmy się w chłopaka to przyjełam to jeszcze z rezerwą. Chociaż teraz chciał się ze mną o don perignon zakładać. Teraz we wtorek potwierdził po raz kolejny więc myślę, że mogę już kupować ubranka :)

@agatam gratuluję córeczki! Takie sytuacje się zdarzają, 60% to niewiele więcej niż połowa.
U mnie w drugiej ciąży lekarz na początku był pewny na 80%, że chłopak a 4 tygodnie później już była dziewczynka, z Kuby zrobiła się Majeczka ;)
Dlatego jak miesiąc temu lekarz powiedział mi, że wstrzeliliśmy się w chłopaka to przyjełam to jeszcze z rezerwą. Chociaż teraz chciał się ze mną o don perignon zakładać. Teraz we wtorek potwierdził po raz kolejny więc myślę, że mogę już kupować ubranka :)
A w którym tygodniu jesteś teraz?

No właśnie zamilkła, a w poniedziałek odwołała wizytę, wyjechała na urlop i wraca w połowie września. Więc rozejrze się za nową...

<3

Dziękuje *

Dzięki, tylko właśnie dziś nadal się stawia ta macica, aż momentami mnie zatyka że skurczu, ale wciąż czekam na tą luteine, myślałam że jest bardziej dostępna...
Nospy nie bierzesz na te twardnienia brzucha ?

Ja biorę nospe 2×1 i twardnienia brzucha mam sporadycznie

Tak mnie rwalo, że postanowiłam wysłać sąsiadke do innej apteki po tą luteine. I dopiero w 4.dostala... Farmaceutka podobno jej powiedziała, że to rzadko kupowany lek, to się zdziwiłam. Zaaplikowalam. Ten aplikator kosmiczny, nie wiedziałam, że tak daleko trzeba umieścić ;)
Ponoć w ciąży nie powinno się aplikowac luteiny tym aplikatorem, no nie wiem

reklama
Do góry