Dzięki za wskazówkę, ten aplikator nie nastraja pozytywnie. Zdublowalam post, bo jakaś reklama wyskoczyła i nie potrafię go usunąć.Kochana w ciąży bez aplikatora tak jest bezpieczniej, tak ginekolodzy zalecają...ekhm paluszkiem
reklama
angelka90
Fanka BB :)
Wczoraj po raz kolejny mała uaktywnila się między godziną 23-24 [emoji3] od 4 dni upodobala sobie ta godzinę do kopniakow [emoji3]
U mnie ta sama pora juz 3 wieczór
Małgosia87
Nie musisz używać aplikatora. Spokojnie można palcem. Nawet chyba na ulotce jest napisane albo gdzieś to czytałam że w ciąży kiedy wszystko tam jest przekrwione można palcem. Ważne żebyś po aplikacji polezala, ale z tym chyba nie będzie problemu. Wszystko będzie dobrzeTak mnie rwalo, że postanowiłam wysłać sąsiadke do innej apteki po tą luteine. I dopiero w 4.dostala... Farmaceutka podobno jej powiedziała, że to rzadko kupowany lek, to się zdziwiłam. Zaaplikowalam. Ten aplikator kosmiczny, nie wiedziałam, że tak daleko trzeba umieścić
ja wczoraj walczyłam tez lekko zdziwiłam się jak zobaczyłam aplikatorTak mnie rwalo, że postanowiłam wysłać sąsiadke do innej apteki po tą luteine. I dopiero w 4.dostala... Farmaceutka podobno jej powiedziała, że to rzadko kupowany lek, to się zdziwiłam. Zaaplikowalam. Ten aplikator kosmiczny, nie wiedziałam, że tak daleko trzeba umieścić
KorneliaTek
A ja aplikatorem już miesiąc! Palcem ciężko mi sięgnąćKochana w ciąży bez aplikatora tak jest bezpieczniej, tak ginekolodzy zalecają...ekhm paluszkiem
A jak jest z kochaniem się, bo moja Pani doktor nic nie mówiła na ten temat??
Jak nic nie mowila to pewnie masz zgodęA ja aplikatorem już miesiąc! Palcem ciężko mi sięgnąć
KorneliaTek
Przy skracającej się szyjce? dziwne trochę, lęki mam tylko, a przecież nie o to w kochaniu chodzi
aaaa to nie...dziwne że Ci nie powiedziała. zdecydowanie niePrzy skracającej się szyjce? dziwne trochę, lęki mam tylko, a przecież nie o to w kochaniu chodzi
G
gość 5
Gość
Heh, a propo współżycia to ja mam jakieś lęki . Chociaż w sumie wszystko jest ok, szyjka w porządku ale boję się, że potem będę miała jakieś skurcze. Może przesadzam...A ja aplikatorem już miesiąc! Palcem ciężko mi sięgnąć
reklama
Magiczna83
Hej dziewczyny [emoji8] No i juz po polowkowych. Powiem Wam, ze jaja jak berety! Na pierwszych prenatalnych Pani Doktor powiedziala, ze na 60% chlopak, wiec nastawilismy sie na Aleksandra i nawet innej opcji nie bralismy pod uwage. A dzisiaj szok i niedowierzenie! Miedzy nogami 100% pipeczka sie pojawila [emoji14] Ja od poczatku czulam, ze bedzie dziewczynka bo nie wygladalam i nie czulam sie za dobrze, ale maz sie uparl i mi wmowil chlopaka. A tu jednak kobieca intuicja sie sprawdzila. Cieszymy sie oboje i jestesmy w szoku. Nawet imienia nie mamy wybranego dla dziewczynki. Pozostale pomiary w normie, waga 337g, serduszko eleganckie. Az mi sie lezka w oku zakrecila. Dodaje Wam foty dziewczyny i dziekuje za trzymanie kciukow! [emoji8] Od rana mnie wspieralyscie na duchu. Buziaki [emoji8]
@aqatam Gratuluje Serdecznie! Mialam dokladnie ta sama sytuacje! Od poczatku czulam dziewczynke, ale ok 14 tygodnia lekarz powiedzial ze widzi chlopca wiec wolalismy Adam do brzusia a na polowkowych dziewczynka I tez nie mielismy imienia z biegu .
Super wiesci! Bardzo sie ciesze!!