reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Tak mnie rwalo, że postanowiłam wysłać sąsiadke do innej apteki po tą luteine. I dopiero w 4.dostala... Farmaceutka podobno jej powiedziała, że to rzadko kupowany lek, to się zdziwiłam. Zaaplikowalam. Ten aplikator kosmiczny, nie wiedziałam, że tak daleko trzeba umieścić ;)
Nie musisz używać aplikatora. Spokojnie można palcem. Nawet chyba na ulotce jest napisane albo gdzieś to czytałam że w ciąży kiedy wszystko tam jest przekrwione można palcem. Ważne żebyś po aplikacji polezala, ale z tym chyba nie będzie problemu. Wszystko będzie dobrze:)

Tak mnie rwalo, że postanowiłam wysłać sąsiadke do innej apteki po tą luteine. I dopiero w 4.dostala... Farmaceutka podobno jej powiedziała, że to rzadko kupowany lek, to się zdziwiłam. Zaaplikowalam. Ten aplikator kosmiczny, nie wiedziałam, że tak daleko trzeba umieścić ;)
ja wczoraj walczyłam ;) tez lekko zdziwiłam się jak zobaczyłam aplikator

:zawstydzona/y:A ja aplikatorem już miesiąc! Palcem ciężko mi sięgnąć :oops:
A jak jest z kochaniem się, bo moja Pani doktor nic nie mówiła na ten temat??
Heh, a propo współżycia to ja mam jakieś lęki ;). Chociaż w sumie wszystko jest ok, szyjka w porządku ale boję się, że potem będę miała jakieś skurcze. Może przesadzam...

reklama
Hej dziewczyny [emoji8] No i juz po polowkowych. Powiem Wam, ze jaja jak berety! Na pierwszych prenatalnych Pani Doktor powiedziala, ze na 60% chlopak, wiec nastawilismy sie na Aleksandra i nawet innej opcji nie bralismy pod uwage. A dzisiaj szok i niedowierzenie! Miedzy nogami 100% pipeczka sie pojawila [emoji14] Ja od poczatku czulam, ze bedzie dziewczynka bo nie wygladalam i nie czulam sie za dobrze, ale maz sie uparl i mi wmowil chlopaka. A tu jednak kobieca intuicja sie sprawdzila. Cieszymy sie oboje i jestesmy w szoku. Nawet imienia nie mamy wybranego dla dziewczynki. Pozostale pomiary w normie, waga 337g, serduszko eleganckie. Az mi sie lezka w oku zakrecila. Dodaje Wam foty dziewczyny i dziekuje za trzymanie kciukow! [emoji8] Od rana mnie wspieralyscie na duchu. Buziaki [emoji8]
1503569423-aaaaaa.jpeg
1503569433-aaaaaa.jpeg
1503569441-aaaaaa.jpeg

@aqatam Gratuluje Serdecznie! Mialam dokladnie ta sama sytuacje! Od poczatku czulam dziewczynke, ale ok 14 tygodnia lekarz powiedzial ze widzi chlopca wiec wolalismy Adam do brzusia a na polowkowych dziewczynka I tez nie mielismy imienia z biegu ;).

Super wiesci! Bardzo sie ciesze!!

Do góry