reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Byłam dziś w lumpku bo udaje Wam sie wyłapać jakieś fajne rzeczy i chciałam zobaczyc czy byłby jakiś kombinezon malutki. Pani poleciła przyjść za miesiąc a przy okazji zapytała czy nie chce spodni ciążowych. I stałam sie właścicielka ciemnych skinny jeansów z hm mama za 20 zł :D. Wygladaja jak nowe i na dodatek takie chciałam kupić jako następne po czarnych, które juz mam :D. Yeah!

reklama
Milky zaczęłam chustowac jak Zu miała miesiąc, to rożnie zależy oś sytulacji najczęściej jak młoda nie spała a ja chciałam miec wolne ręce zeby cos zrobić bo Zu spała mi po
10-15 min i w tym czasie cieżko było cos zrobić.

Paprotna tez mam little frog chyba kupie druga jak sie Tymus urodzi.

Vironique dużo sił dla was [emoji8]

Lovi aktywność w brzuszku chyba nijak ma sie do aktywności po porodzie przynajmniej tak było w moim przypadku ;)

Małgosia najlepiej euthyrox jest brać na czczo i dopiero po pol godz brać inne leki i cos zjeść.

Ale żelaza i dupka nie musisz brać na czczo lepiej najpierw weź tarczycowe a pózniej resztę.

Dreamscometrue dobrze ze juz po wizycie nie martw sie przepływami przecież jest wszystko dobrze czekaj spokojnie do najstwpnwj wizyty napewno wszystko będzie dobrze ;*

Aqatam gratuluje wizyty ale psikus córcia zrobiła ;)

Funia gratulacje wizyty i córci ;)

Dzis zrobiłam pierwszy zakup dla Tymusia ;)
1503582736-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś w lumpku bo udaje Wam sie wyłapać jakieś fajne rzeczy i chciałam zobaczyc czy byłby jakiś kombinezon malutki. Pani poleciła przyjść za miesiąc a przy okazji zapytała czy nie chce spodni ciążowych. I stałam sie właścicielka ciemnych skinny jeansów z hm mama za 20 zł :D. Wygladaja jak nowe i na dodatek takie chciałam kupić jako następne po czarnych, które juz mam :D. Yeah!
Pokaż pokaż [emoji3]

Kurczaki!
Myślałam, że kiedy lekarz w tak wczesnej ciąży sugeruje pleć to prawie pewne i rzadko zdarzają sie niespodzinki. Zwłaszcza kiedy "widać chłopca" - nagle mu coś odpada? ;)
Tak czy inaczej daje mi to nadzieję, że jutro okaże sie iż mojej dziewczynce coś wyrosło ;)
lekarz mógł pomylić siusiaka z pepowina. Mój w 13 tyg mówił że chłopak ale wstrzymał się że 100% bo właśnie często pepowina tak się zawija że chłopak a później okazuje się dziewczynka.

Ona ma schizę na punkcie tego glutenu :D nie będę z tym szaleć...poza tym kazała ograniczyć nie odstawić. nigdzie nie znalazłam info, że to ma cokolwiek z przepływami wspólnego...chyba chodzi ogólnie żeby lepiej odżywić dziecko...
Jakiś czas temu też byłam na diecie bezglutenowej, kasza gryczana i jaglana, maka kokosowa, lniana też są bezglutenowe. No i ryż też jak najbardziej:)

U mnie w 13 tygodniu to doktorka powiedziała mi, że 50% jest na chłopca i 50% na dziewczynkę i ona nie będzie strzelać :) Może to i lepiej , dowiedziałam się na polowkowych na 100% ze będzie dziewczynka [emoji3]
Choć przyznam,że przeczucia miałam na chłopca - Ale się tym nie przejmuje, bo u mnie działa intuicja chyba na odwrót [emoji23]
W pierwszej ciąży też przeczuwalam chłopca... I była dziewczynka [emoji3]

reklama
Do góry