kurka i teraz nie pamiętam czy miałam komuś jakiś termin wizyty wpisać a mi cały czas 07.01.2018 pokazuje termin a nie 10.01.2018 jak mowila na pierwszej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta plamka to white spot?20+2 wg transferu 20+4 wg OM. Kontrola ma być jeszcze w 30tc ale mówił ze nic nie powinno się z tą plamka dziac mam nadzieję taką
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
zle Ci napisała z wiekiem, wszystko jeden dzień do tyłu. "pojedyncze niewielkie ognisko w lewej komorze serca"A ta plamka to white spot?
Dream nie martw sie na zapas bo widzisz, ze Zosia wazy prawidłowo. Wazne, ze jestescie pod kontrola.Jestem po wizycie. Z Małą anatomicznie wszystko ok, waży 369g. Moje przepływy się coś lekarzowi nie podobały i muszę mieć kontrolę za dwa tygodnie. Chodzi o wagę dziecka , teraz jest prawidłowa, ale trzeba skontrolować czy będzie prawidłowo przyrastać. Jakaś plamę na sercu widzi ale mówił ze to nie jest żadna wada. Szyjka ok 3,5cm. Tętno 150. Trochę mnie zmartwily te przepływy, chodzi chyba o hipotrofię płodu z tego co czytałam w necie. Nawet nie wiem co mogę zrobić żeby bylo lepiej...teraz niby waga ok ale będę myśleć dwa tygodnie...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
No właśnie ja tez będe musiała sprawdzić bo ponoć najlepiej jak ktoś pokaże jak sie ja wiąże prawidłowo.Sprawdź, może U Ciebie w mieście są jacyś doradcy?
@Veronique kochana, aż mi łzy poleciały.
Co z tą twoją dietetyczką? Odezwała się?
Dbaj o siebie, mam nadzieję, że dasz radę jeść jakieś odżywcze produkty.
@xxsenia bądź dzielna, trzymam kciuki za Was! Na pewno z mężem wszystko będzie w porządku, jest pod dobrą opieką.
Dziewczyny, moja bezsenność to pikuś w porównaniu z Waszymi problemami, ale dziękuję Wszystkim za pocieszenie.
Nie wiem co mnie stresuje i nie wiem jak sobie pomóc. Wczoraj miałam super dzień po pracy, pilates a potem kolacja u szwagierki.
Niby przyjemnie i relaksująco, ale z czymś ewidentnej sobie nie radzę ...
@Veronique i @xssenia tule Was mocno I zycze duzo sily, zdrowia i samozaparcia! Mysle o Was I waszych dzieciatkach cieplo
Dziękuje *@xssenia i @Veronique trzymam kciuki za poprawę sytuacji u was. Będzie dobrze.
Też jestem zainteresowana chustowaniem, ale nie znam nikogo kto praktykował żeby podpytać.
@aqatam faaajnie tez od poczatku intuicja mi dziewczynke podpowiadala gratuluję :* wpisać Ci jakąś kolejną wizytę?
@Veronique hmmmm musisz dbać o Was na 1000% mocy na bank to nie-jedzenie Cię tak wykończyło, co zrobisz....Dobrze, że trafiłaś do szpitala na badania i kroplówkę. Nie wahaj się żeby iść ponownie jak nadal będziesz się średnio czuć. Nie ma jak to kroplówka! Myślę o Was cały czas i trzymam kciuki.
@xssenia :*
Wiesz co to chyba to samo co u mojego Malucha i tez po lewej ale dwoch lekarzy powiedziało, ze nie ma sie czym przejmować. Zobaczę co za pare dni powie mi trzeci ale nie ma co sie martwić.zle Ci napisała z wiekiem, wszystko jeden dzień do tyłu. "pojedyncze niewielkie ognisko w lewej komorze serca"
Twoje córcie mają przepiękne imiona ❤