reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@bbubbka to termin Ci się przesunął tak jak u mnie, po tych badaniach w 12 tyg. z 8.01 na 04.01, ciekawe jak będzie we wtorek :-) Gratulacje i fajnie, że się odezwałaś! My mamy teraz projekt łazienka na poddaszu, pan przychodzi we wrześniu no i we wrześniu bierzemy się za pokoik malucha tj. malujemy na kolor i wstawiamy meble.

@Veronique trzymam mocno kciuki! Musi być dobrze! Trzymajcie się cieplutko! :* Daj znać jak się sytuacja ustabilizuje, martwimy się o Was :*

@AnnieQ. gratulacje! Moja chyba też zapyta bo u mnie jak nic nie było tak teraz podskoczyło w ciągu miesiąca o nie całe 2 kg.ale dobrze któraś z dziewczyn zapytała, jak nie teraz to kiedy :-) Wyglądasz super- odnoszę się do ostatniego zdjęcia, które wrzucałaś :))

Dziewczyny, ale pyszności gotujecie. Mniam. U mnie dziś gołąbki. Brzuch mnie tylko coś pobolewa, ale żołądek i zawroty ustąpiły. I dzidziuś fika koziołki. Tylko jestem strasznie zmęczona dziś. I chyba zaraz po herbacie z żurawiną i cytryną pójdę spać.

reklama
Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
Jeju! Trzymam kciuki!!!! [emoji173]

Szarotka widzisz tak to jest z tymi terminami ze różnią sie ;p ale najbardziej wiarygodny to ten z om lub pierwszego usg ;) my mamy fachowców dopiero na listopad ale chcieliśmy juz miec projekt bo na płytki często czeka sie dosc długo :)

Nie wiem która o buraczkach pisała ale takiej ochoty nabrałam [emoji7]

Magiczna powodzenia
[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szarotka widzisz tak to jest z tymi terminami ze różnią sie ;p ale najbardziej wiarygodny to ten z om lub pierwszego usg ;) my mamy fachowców dopiero na listopad ale chcieliśmy juz miec projekt bo na płytki często czeka sie dosc długo :)

Nie wiem która o buraczkach pisała ale takiej ochoty nabrałam [emoji7]

Magiczna powodzenia
[emoji5]

Moja doktor powiedziała to samo, więc trzymamy się 8.01.

My zamawialiśmy pana od płytek na wiosnę ;-)
Właśnie jak się wprowadzaliśmy to przy kładzeniu płytek w dolnej łazience miałam już wybrane, ale okazało się, że jest opóźnienie w produkcji bo to była nowa seria i albo miałam czekać 3 miesiące albo wybierać inne więc wybrałam inne bo nie chciałam żeby nam przepadła ekipa i czekaliśmy 2-3 tygodnie na płytki do łazienki bo te, które szły na podłogi i do kuchni na ścianę to w ciągu tygodnia przyjechały ;-) A projekt łazienki to wybrałam z katalogu i wyszło fajnie, tylko troszkę pozmieniałam :-) Jeszcze czeka nas szafa w sypialni i łazience do zabudowy także dalej jestem w temacie :p

@Parkolka ja dzisiaj przytargałam swoją do salonu na co mój mąż stwierdził, że ten frendzel już wszędzie ze mną łazi i częściej go przytulam niż jego :p a to wcale nie prawda bo specjalnie przekładam poduszkę tak żebym się mogła przytulić do męża :D

Cześć Dziewczyny, bardzo dziękuję za wsparcie. Kroplowkuje się i czekam na wyniki badań krwi i moczu. W usg jest dobrze, szyjka zamknięta 3,5mm. Ale ból macicy wyraźny. Wiem, że dostanę luteine z tego co podsłuchałam, ale nic więcej nie wiem. Gdy zobaczyłam Ja depczaca po szyjce macicy na usg, to tak mi ulzylo jakoś...

To jak juz w temacie remontow[emoji4]
Dziewczyny ,ktore sie budowaly,polecicie jakies firmy dachowek?
Chce ceramiczna,plaska[emoji4]dobrej jakosci

reklama
Do góry