reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ale dziś jestem jakaś zmęczona... chyba od leżenia [emoji23] najchętniej spać bym zaraz poszła ale muszę jakiś obiad zrobić [emoji3]

reklama
Moja młodsza ma gorączkę i kaszel... Ehhh za tydzień w piątek do przedszkola ma iść, jeszcze noe poszła a już chora ;)
Chyba ja ją zarazilam tym zapaleniem oskrzeli, narazie trochę czasem kaszlnie to nawet nie ma sensu do lekarza iść zobaczę jutro czy się rozwinie czy co.
Jak myślicie co można podać przy zapaleniu oskrzeli na wzmocnienie? Daje nurofen, Wit d3 i coś jeszcze?

Nie nadrobie Was. W pracy sajgon bo przychodza rodzice nowych przedszkolakow umowy podpisywac.
Marta moj Kuba tez chory. Brzydko kaszle.

Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.

Biedna, trzymaj się, kciuki mocno za Was zaciśnięte, wszystko będzie dobrze!

Dziewczyny bardzo proszę o trzymanie za nas kciukow. Jadę do szpitala że skierowaniem poronienie zagrażające. Wymiotowalam wczoraj strasznie, popękaly mi od tego naczynka w oku i na twarzy, porobiły się wyborczyny, leci krew z nosa. A doktor mówi że macica za bardzo reaguje skurczami i jest zbyt napięta.
mocno mocno trzymam kciuki i bede je trzymać do skutku

reklama
Do góry