reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Jakieś te dni ostatnio paskudne i chyba większość ma jakieś dziwne przypadłości... :/

@Kasiapfin dobrze, że się zorientowałaś i usiadłaś! Uważaj na siebie!

@dreamscometrue na zdrowie! Zobaczysz, będzie super, trzymam kciuki ;-) na początku jak zaczynałam czuć ruchy to miewałam też nawet 2 dni przerwy, teraz też miałam 2-3 dni spokojniejsze, ale właśnie mam znowu rozrube tym razem z lewej strony ;-) Ja się uraczyłam napoleonką na deser :D

reklama
Mój Tz też marudzi, że poduszkę sobie kupiłam i nie może się w nocy dopchac do mnie [emoji3] no więc musiałam ja skierować w druga stronę ale i tak ma żale, że zamiast przytulać się do Niego to przytulam do poduszki [emoji3]
Normalnie jak dziecko... zazdrosny o poduszkę [emoji3] Ale czasem wieczorem sam mi ja podkrada [emoji41] Chyba muszę kupić druga [emoji23]
Mój to patrzy na mnie i mówi "Znów to przytachała, sobie normalnie myślał bym że antykoncepcję jakąś wymyśliła, ale już za późno" i też obrażony :D
15 minut po powrocie do domu, jak już mój T wyszedł prawie zemdlalam :( nigdy czegoś takie go nie miałam. W sumie to chyba straciłam na chwilę świadomość, na kilka sekund bo ocknelam się już leżąc na podłodze. Dobrze ze usiadłam na podłodze jak poczułam co się dzieje, inaczej bym się potlukla.jedyna myśl która trzymała mnie przy świadomości to: co z Kubą jak zemdleje!
Mi wczoraj rano się ciemno przed oczami zrobiło, straszne uczucie... Trzymaj się <3

15 minut po powrocie do domu, jak już mój T wyszedł prawie zemdlalam :( nigdy czegoś takie go nie miałam. W sumie to chyba straciłam na chwilę świadomość, na kilka sekund bo ocknelam się już leżąc na podłodze. Dobrze ze usiadłam na podłodze jak poczułam co się dzieje, inaczej bym się potlukla.jedyna myśl która trzymała mnie przy świadomości to: co z Kubą jak zemdleje!
Biedna.
Dobrze ze zdazylas usiasc!
Ja niestety jakis miesiac temu nie mialam tyle szczescia i uderzylam zebrami o kibelek.
Te zawroty sa czasem straszne

Szarotka super zazdroszczę ze juz tak dużo macie zrobione i mieszkacie juz ;)
Właśnie nam powiedziała projektantka ze na jedna mozaikę musimy miesiąc czekać bo jest pod zamowienie ale resztę maja na miejscu :)

Płytki do kuchni tez kupiliśmy od ręki zobaczymy jak wyjdzie z łazienka na dole :p

Tak szkoda byłoby gdyby ekipa wam przepadła bo na prawdę terminy sa długie, tez bym zrobiła tak jak ty w tej sytulacji.

Veronique dobre wieści przynosisz- bądźcie dzielni [emoji5]

Funia90 niestety tez nie pomogę bo tak jak szarotka mamy blachodachówka.

Magiczna 83 gratulacje po
Wizycie ;)

Dreamscometrue nie martw sie mój tez dzis pol dnia był nie aktywny a teraz daje czadu ;) Zosia odpoczywa ;)

Kasiapfin szkoda ze jesteś zawiedziona wizyta ale najważniejsze ze u dzidzia wszystko dobrze.
Dobrze ze nic ci sie nie stało !

Lovi haha mam takie same odczucia jak Ty [emoji7][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie lubie marudzic, ale to był straszny dzień:/
Bardzo mi słabo, nawet mój mówił, że źle wygladam i czy, aby wszystko w porzadku?!
Nigdy nie martwiłam się niska temperaturą, może nawet nie odczuwałam - dzis 35,5 zamarzalam. Dres, dluga bluzka, bluza, misiowe skarpety i pluszowy szlafrok.
Terazciadsno mi w brzuch, jakby nagle urósł o 20cm. To nie jest fajny dzień.

Gratuluje wizyt, dobrych wieści i zdrowka życzę:*

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry