reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja tez zrobilam kilka testow (wszystkie pozytywne),
Dzisiaj odebralam bete i wynik to 5550. Zastanawiam się teraz, który to tydzień. :)

reklama
Keses w takim razie powodzenia na jutrzejszej wizycie ;)

Lusianna gratuluje ;)

Astrakowska trzymam kciuki aby to była ciąża &&

Co do testów robiłam dwa dni przed spodziewana @ i była bladziucha, wiec postanowiłam ze jaj @ nie przyjdzie to zrobie w ten dzień i była juz widoczna kreska ;)

Owulacje zawsze mam 2 tyg przed miesiączka i strzał był jeden wiec termin z @ i usg prawie sie pokrywa ;)

Monia tez dzis zrobiłam spagheti ale nie tknęłam, nie przejdzie mi przez gardło...

Monia the best [emoji23] mi maz groził ze mnie z domu wyzuci za kupowanie i robienie testów [emoji23] wiec nie odważyłam sie 20 kupować ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja spaghetti zjadłam. Z ogórkiem konserwowym. Dobre :D

Ja jestem po arbuzie i makaronie z serem- na słono :D Na szczęście nie zagryzałam makaronu arbuzem :-D Zaczęłam od arbuza, skończyłam na makaronie :p

U mnie dziś pomidorowa i koktajl truskawkowy [emoji39]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Dziewczyny jakie dostałyście jedzeniowe zakazy od swoich lekarzy?
Mi Pani Doktor tradycyjnie zakazała surowizn wszelakich mięsnych i jajecznych, serów pleśniowych ale również mięs grillowych, chyba że wcześniej ugotowanych oraz malin, herbat i soków malinowych.

Do góry