michasia30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Kate.0oo trzymam kciuki za Twoja kropke !! musi walczyć
u nas przyrost idzie, betka 1069 wiec cierpliwie czekam na przyszlotygodniową wizytę
liczę że pokaże się zarodek, bo na serduszko na bank bedzie za wczesnie
caly dzien chodzila za mną zupa ogorkowa, wiec zrobilam na jutro... a teraz tak mnie odrzuca zapach tych ogorow ze nawet na nią nie spoglądne jutro... brak słów na to wszystko
Ja już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt mały mam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@kass.es a w którym tygodniu jesteś? Ja w zeszłym tygodniu miałam betę 1179 wczoraj 11670 jutro mam wizytę przełom 6/7 tc(6t0d) i nie ukrywam, że marzy mi się usłyszeć serduszko....
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Tak jakoś około tygodnia różnicy między nami jest. Ja @ miałam 03.04 ale ja miałam ivf wg tego liczę @ jako 05.04...myślisz że nie mam co liczyć na [emoji171] ?Wg moich obliczeń wczoraj zaczęłam 6tc, ostatnia @ miałam 10.04. Pierwsza betę robiłam 8.05 i wyszła 420 a druga 48h pózniej i wyszło 985. Wizyta za tydzien wiec w sumie to bedzie 7/8 tydz o ile dobrze licze bo powiem że te wszystkie obliczenia są dosc skomplikowane.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jakoś około tygodnia różnicy między nami jest. Ja @ miałam 03.04 ale ja miałam ivf wg tego liczę @ jako 05.04...myślisz że nie mam co liczyć na [emoji171] ?
wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się