reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mam pytanie beirzecie jakies tabletki ??ja bralam z Synem,ale nie powiem czulam sie zle i nie wiem czy brac czy nie kupilam wzielam dzis ale jak mi bedzie nie dobrze to je w cholere wyrzuce

Prawda jest taka ze jeżeli lekarz nie zaleci ci inaczej powinnaś brać tylko kwas foliowy.

reklama
@Kate.0oo trzymam kciuki za Twoja kropke !! musi walczyć :)

u nas przyrost idzie, betka 1069 wiec cierpliwie czekam na przyszlotygodniową wizytę :)
liczę że pokaże się zarodek, bo na serduszko na bank bedzie za wczesnie :(

caly dzien chodzila za mną zupa ogorkowa, wiec zrobilam na jutro... a teraz tak mnie odrzuca zapach tych ogorow ze nawet na nią nie spoglądne jutro... brak słów na to wszystko :D

@Kate.0oo trzymam kciuki za Twoja kropke !! musi walczyć :)

u nas przyrost idzie, betka 1069 wiec cierpliwie czekam na przyszlotygodniową wizytę :)
liczę że pokaże się zarodek, bo na serduszko na bank bedzie za wczesnie :(

caly dzien chodzila za mną zupa ogorkowa, wiec zrobilam na jutro... a teraz tak mnie odrzuca zapach tych ogorow ze nawet na nią nie spoglądne jutro... brak słów na to wszystko :D

A ile robilas badań na bete? Ja się zastanawiam czy nie zrobić jeszcze jednej, robiłam dwa razy w zeszłym tygodniu i mysle czy dla pewności nie zrobić jeszcze w przyszłym przed wizyta...

Jestem po parokilometrowym spacerze i dzięki temu że sie bardzo dotlenilam czuje sie bardzo dobrze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt mały :( mam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana, wierzę, że wszystko będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli! Jesteśmy z Tobą! [emoji173]️

@kass.es a w którym tygodniu jesteś? Ja w zeszłym tygodniu miałam betę 1179 wczoraj 11670 jutro mam wizytę przełom 6/7 tc(6t0d) i nie ukrywam, że marzy mi się usłyszeć serduszko....

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

@kass.es a w którym tygodniu jesteś? Ja w zeszłym tygodniu miałam betę 1179 wczoraj 11670 jutro mam wizytę przełom 6/7 tc(6t0d) i nie ukrywam, że marzy mi się usłyszeć serduszko....

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Wg moich obliczeń wczoraj zaczęłam 6tc, ostatnia @ miałam 10.04. Pierwsza betę robiłam 8.05 i wyszła 420 a druga 48h pózniej i wyszło 985. Wizyta za tydzien wiec w sumie to bedzie 7/8 tydz o ile dobrze licze bo powiem że te wszystkie obliczenia są dosc skomplikowane.

Wg moich obliczeń wczoraj zaczęłam 6tc, ostatnia @ miałam 10.04. Pierwsza betę robiłam 8.05 i wyszła 420 a druga 48h pózniej i wyszło 985. Wizyta za tydzien wiec w sumie to bedzie 7/8 tydz o ile dobrze licze bo powiem że te wszystkie obliczenia są dosc skomplikowane.

Tak jakoś około tygodnia różnicy między nami jest. Ja @ miałam 03.04 ale ja miałam ivf wg tego liczę @ jako 05.04...myślisz że nie mam co liczyć na [emoji171] ?

Dziewczyny ja wierze cały czas, ale nie powiem zastanawiam się czy historia u mnie się nie powtórzy i znów nie będzie poronienia :( najbardziej zastanawia mnie brak objawów bo u mnie to naprawdę bardzo nietypowe. No nic nie będę wam smęcić. Jutro idę na bete. Jak będę miała wynik dam znać :* trzymajcie się kochane i niech wasze fasolinki zdrowo rosną! Trzymam za was wszystkie kciuki [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak jakoś około tygodnia różnicy między nami jest. Ja @ miałam 03.04 ale ja miałam ivf wg tego liczę @ jako 05.04...myślisz że nie mam co liczyć na [emoji171] ?

To jest moja pierwsza ciąża wiec ciężko mi powiedzieć ale z tego co już wyczytałam, to w 6 tc słychać już bijące serduszko, trzymam kciuki aby i u Ciebie było słychać, daj koniecznie znać [emoji4]

Do góry