reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej wszystkim, wczoraj byłam na wizycie kontrolnej, wszystko bylo dobrze, ktg i usg,ale dzisiaj obudził mnie ból z twardnieniem brzucha, przeszlo po paru minautach i juz wiecej nie boli,akurat taki pech ze lekarz ma od dzisiaj urlop a szpital w innym miescie. Jesli sie powtorzy prosto do szpitala. Teraz odpoczywam, przechodzilyscie cos podobnego ?

reklama
Hej wszystkim, wczoraj byłam na wizycie kontrolnej, wszystko bylo dobrze, ktg i usg,ale dzisiaj obudził mnie ból z twardnieniem brzucha, przeszlo po paru minautach i juz wiecej nie boli,akurat taki pech ze lekarz ma od dzisiaj urlop a szpital w innym miescie. Jesli sie powtorzy prosto do szpitala. Teraz odpoczywam, przechodzilyscie cos podobnego ?
Bylo to twardnienie z bolem brzucha?
Ja mam takie twardnienia bezbolesne. Lekarz mierzył Ci szyjke na tej wizycie kontrolnej ?
Bierzesz magnez?
Jak będzie tak bolało to też możesz wziąść nospe :)

Ja po wizycie ale nie jestem zadowolona. A wrecz wnerwiona. Nastawilam sie ze poznam plec, podejrze maluszka a tu usg mi nie zrobila. Powiedziala ze na kolejnej wizycie 8.09. Kazala isc na polowkowe do szpitala gdzie bylam na prenatalnych ale tam musze brac urlop bo pol dnia schodzi wrrrrrrr. Jeszcze sie zastanowie bo umowolam sie na to usg do innego lekarza. A i mam brac acard bo mam za wysokie cisnienie.

Ja po wizycie ale nie jestem zadowolona. A wrecz wnerwiona. Nastawilam sie ze poznam plec, podejrze maluszka a tu usg mi nie zrobila. Powiedziala ze na kolejnej wizycie 8.09. Kazala isc na polowkowe do szpitala gdzie bylam na prenatalnych ale tam musze brac urlop bo pol dnia schodzi wrrrrrrr. Jeszcze sie zastanowie bo umowolam sie na to usg do innego lekarza. A i mam brac acard bo mam za wysokie cisnienie.
Jak.Cie tak nawkurzala to nie dziwne że Ci skoczylo :D
A tak poważnie szkoda ze nie zajrzała, a ten drugi do którego się umowilas lepszy niż tam gdzie ona poleca?

Ja biorę nospe w takich wypadkach

Dziwne...a chodzisz na nfz czy prywatnie? Mówiłaś jej o ruchach?

Chodze prywatnie. To polowkowe to byloby u obu bardzo dobrych lekarzy. Mowilam ze ruchow jeszcze nie czuje, wiec.sluchalismy bicia serduszka i tu jest wszystko ok

Boziu [emoji3] Ale dziś czuje mocne kopniaki jak leze[emoji3] jak patrzę na brzuch to już podskakuje w danym miejscu [emoji3] jestem w szoku !

Mam dziś to samo, wariacje niesamowite, nagrałam filmik i w końcu udało mi sie uchwycić jak brzuch podskakuje. Śmieszne bo za każdym razem jak próbowałam nagrać to nagle cisza w brzuchu [emoji23] A dziś go roznosi, ja mam kiepski dzień a maluch jest pełen energii!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chodze prywatnie. To polowkowe to byloby u obu bardzo dobrych lekarzy. Mowilam ze ruchow jeszcze nie czuje, wiec.sluchalismy bicia serduszka i tu jest wszystko ok
No to dobrze, ze chociaż serduszka słuchałas. A na kiedy masz połówkowe? Ja mam wizytę we wtorek i nawet nie ma opcji, zeby mi nie zrobiła usg. Chce, zeby podała mi tez dokładny wymiar szyjki i czy jest miękka czy twarda. Przez te bóle jestem taka wydygana, ze bez tych informacji nie wyjdę.

Do góry