reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez dzisiaj zle spałam. Budziłam sie spocona i jeszcze taka tłusta od tego masła shea. I jeszcze krzyczałam ze strachu w nocy. Praca mi sie śniła. Dobrze, ze jestem teraz na l4 hehe.

reklama
Dzień dobry [emoji3]
Dziś wstałam ... ucho nie boli [emoji3] strasznie się cieszę.

No i dotarla moja poduszka [emoji3]
Dziś będę testować [emoji3]

1503043500-aaaaaa.jpeg

Ja tez dzisiaj zle spałam. Budziłam sie spocona i jeszcze taka tłusta od tego masła shea. I jeszcze krzyczałam ze strachu w nocy. Praca mi sie śniła. Dobrze, ze jestem teraz na l4 hehe.
Mi się śniło że trafiłam 6 w lotka, już dom marzeń kupowalam, normalnie 7 niebo, taki piękny sen. Wstałam sprawdzam lotka czy coś jest a tu 2 zł tylko... Chociaż zawsze coś ;)

@tita82 czekam na relacje :)
Moje dziecko dziś się obudziło z tatusiem do pracy, zresztą nie pierwszy raz. Tylko kurcze nie chciał go zabrać, jak się zaczęła przewracać w brzuchu to aż się zaczęłam bać jak to będzie za miesiąc czy dwa. Niby super, bo czuć Bąbla i wgl ale jakby tak mnie w godzinach mojego snu :)

Dziewczyny, bedziecie czytać brzuszkom? Może puszczacie muzyke i zakładacie brzuszkowi słuchawki?

Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Ja też dzisiaj okropnie spałam bolały mnie plecy i noga z boku od spania na lewym boku. Martwię się bo nie umiem kontrolować tego przekręcania na plecy w nocy, dzisiaj to nawet świadomie się przekręcam bo tak mnie plecy bolały. A na dodatek śniło mi się że z jakimś pistoletem latałam że niby przed kimś uciekałam. Masakra jakaś. Martwię się bo nie czuje ruchów. Jeszcze 6 dni do wizyty, odliczam niecierpliwie. Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Zrobiłam to TSH i dodatkowo morfologię i glukozę bo grosze u nas kosztują, więc zetknęli czy się pogorszyły czy poprawiły.

Kurde, właśnie mi się przypomniało - mi się śniła wojna, na plecach targałam znajomego krwawiącego od postrzałów. I wtargałam go do mieszkania rodziców, gdzie cała rodzina siedziała w zniszczonym betonowym pomieszczeniu, zero mebli...
W sumie się nie dziwię, że potem spać nie mogłam.

Och, serio, ten drugi trymestr jest tym najlepszym?

Mnie się dzisiaj śniło, że spotkałam się z sąsiadem w jego domu i miałam ochote na romans z nim [emoji23] Facet totalnie nie w moim typie, przy moim mężu to wręcz wybryk natury [emoji23][emoji23] Oj ciężka noc, naprawdę. W dodatku jestem już zmęczona... ledwo 10 godzina na zegarach a ja jestem zmęczona... wejście po schodach było męczarnia.

reklama
Kurde, właśnie mi się przypomniało - mi się śniła wojna, na plecach targałam znajomego krwawiącego od postrzałów. I wtargałam go do mieszkania rodziców, gdzie cała rodzina siedziała w zniszczonym betonowym pomieszczeniu, zero mebli...
W sumie się nie dziwię, że potem spać nie mogłam.

Och, serio, ten drugi trymestr jest tym najlepszym?
Dla mnie jak na razie nie jest ^miesiącem miodowym^, ciągle jestem zmęczona, mdli mnie jeszcze, ciśnienie niskie co równa się z bólami głowy i jestem rozdrazniona..

Do góry