reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez dzisiaj zle spałam. Budziłam sie spocona i jeszcze taka tłusta od tego masła shea. I jeszcze krzyczałam ze strachu w nocy. Praca mi sie śniła. Dobrze, ze jestem teraz na l4 hehe.

reklama
Dzień dobry [emoji3]
Dziś wstałam ... ucho nie boli [emoji3] strasznie się cieszę.

No i dotarla moja poduszka [emoji3]
Dziś będę testować [emoji3]

1503043500-aaaaaa.jpeg

Ja tez dzisiaj zle spałam. Budziłam sie spocona i jeszcze taka tłusta od tego masła shea. I jeszcze krzyczałam ze strachu w nocy. Praca mi sie śniła. Dobrze, ze jestem teraz na l4 hehe.
Mi się śniło że trafiłam 6 w lotka, już dom marzeń kupowalam, normalnie 7 niebo, taki piękny sen. Wstałam sprawdzam lotka czy coś jest a tu 2 zł tylko... Chociaż zawsze coś ;)

@tita82 czekam na relacje :)
Moje dziecko dziś się obudziło z tatusiem do pracy, zresztą nie pierwszy raz. Tylko kurcze nie chciał go zabrać, jak się zaczęła przewracać w brzuchu to aż się zaczęłam bać jak to będzie za miesiąc czy dwa. Niby super, bo czuć Bąbla i wgl ale jakby tak mnie w godzinach mojego snu :)

Dziewczyny, bedziecie czytać brzuszkom? Może puszczacie muzyke i zakładacie brzuszkowi słuchawki?

Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Ja też dzisiaj okropnie spałam bolały mnie plecy i noga z boku od spania na lewym boku. Martwię się bo nie umiem kontrolować tego przekręcania na plecy w nocy, dzisiaj to nawet świadomie się przekręcam bo tak mnie plecy bolały. A na dodatek śniło mi się że z jakimś pistoletem latałam że niby przed kimś uciekałam. Masakra jakaś. Martwię się bo nie czuje ruchów. Jeszcze 6 dni do wizyty, odliczam niecierpliwie. Właśnie wróciłam z pobrania krwi. Zrobiłam to TSH i dodatkowo morfologię i glukozę bo grosze u nas kosztują, więc zetknęli czy się pogorszyły czy poprawiły.

Kurde, właśnie mi się przypomniało - mi się śniła wojna, na plecach targałam znajomego krwawiącego od postrzałów. I wtargałam go do mieszkania rodziców, gdzie cała rodzina siedziała w zniszczonym betonowym pomieszczeniu, zero mebli...
W sumie się nie dziwię, że potem spać nie mogłam.

Och, serio, ten drugi trymestr jest tym najlepszym?

Mnie się dzisiaj śniło, że spotkałam się z sąsiadem w jego domu i miałam ochote na romans z nim [emoji23] Facet totalnie nie w moim typie, przy moim mężu to wręcz wybryk natury [emoji23][emoji23] Oj ciężka noc, naprawdę. W dodatku jestem już zmęczona... ledwo 10 godzina na zegarach a ja jestem zmęczona... wejście po schodach było męczarnia.

reklama
Kurde, właśnie mi się przypomniało - mi się śniła wojna, na plecach targałam znajomego krwawiącego od postrzałów. I wtargałam go do mieszkania rodziców, gdzie cała rodzina siedziała w zniszczonym betonowym pomieszczeniu, zero mebli...
W sumie się nie dziwię, że potem spać nie mogłam.

Och, serio, ten drugi trymestr jest tym najlepszym?
Dla mnie jak na razie nie jest ^miesiącem miodowym^, ciągle jestem zmęczona, mdli mnie jeszcze, ciśnienie niskie co równa się z bólami głowy i jestem rozdrazniona..

Do góry