reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!
Ojjj to była okropna noc. Duchota, budzenie się co godzine, mokra poduszka... mąż w nocy mnie poratował jak z pracy wrócił wiatrakiem, ale tak mi się niewygodnie spało. Nie wiem czy to pełnia czy co. Pora wstawac i zjeść sniadanie chociaz tak mnie jakos bolą bebechy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Współczuję, u mnie też była okropna noc, choć nie z upału.
Padłam spać o 22, ale od 2 w nocy się ciągle budziłam, od 5.30 już zero snu.
Jestem wykończona [emoji20]

Kass tez mialam cięższa noc a teraz jestem padnięta. Usnelam kolo 24, z 5 razy do łazienki tak cisnelo mnie na pęcherz, kolo 3 mlody sie obudził bo cos mus ie śniło i ja nie moglam od razu usnac. A na dobre obudzilam sie o 6.30

Kurde, to ja się tak zdrowo jak Wy nie odżywiam. Trzymam sie bardzo stałych pór jedzenia (nie podjadam w międzyczasie w ogóle) i owszem - owoce, warzywa, muessli, jogurty naturalne i takie tam, ale.... na obiad jak mam ochotę na kebaba czy pizze to zjem. Tak raz w tygodniu, bo w pozostałe jeżdzimy na domowe obiady lub gotuję w domu. Ale na takim jedzeniu przy codziennych ćwiczeniach i tak chudłam,a wyniki z badań mam bardzo dobre, wic czy ja wiem, czy jest sens aż tak sie przejmować...
Wczoraj był pierwszy mocniejszy kopniak, aż mnie zatkało :) czekam na więcej..

Miałam identycznie w Rossmannie... pani zrobiła taką samą akcje, trochę mi się przykro zrobiło, a z drugiej strony głupio mi upominać się, a jednak w te upały trochę ciężko było stać w kolejkach... u mnie ten brzuch w sumie jest lekko widoczny, może dlatego.
hej, właśnie zerknęlam na Twój suwaczek i widzę, że w tym samym wieku ciąży jesteśmy :)

Mój brzuch juz jest spory, w pierwszej ciąży miałam taki w siodmym a nie piatym miesiacu :p na wadze 1.5kg do przodu wiec nie jest zle :) Dzisiaj stalam w tramwaju i zero reakcji a gapili sie na mnie conajmniej jakbym w samych majtkach stala :biggrin2:

A ja spalam jak dziecko! Wreszcie w swoim lozku. Poszlam spac po 24 a przed 8 juz mega wyspana. Teraz na spokojnie leniwe sniadanie i trzeba sie rozpakowac i poprac...

Dziewczynu nie nakrecajcie sie tak. Nie potrzebne stresy. Na tym.etapoe ruchy nie musza byc regularne. Po za tym obiawow zadnych tez moze nie byc. Nie bez powodu 2 trymestr nazywa sie "miesiacem miodowym". Dobre samopoczucie mamy to dobre samopoczucie dziecka. Mego dnia ! Buziiole

Kurde, to ja się tak zdrowo jak Wy nie odżywiam. Trzymam sie bardzo stałych pór jedzenia (nie podjadam w międzyczasie w ogóle) i owszem - owoce, warzywa, muessli, jogurty naturalne i takie tam, ale.... na obiad jak mam ochotę na kebaba czy pizze to zjem. Tak raz w tygodniu, bo w pozostałe jeżdzimy na domowe obiady lub gotuję w domu. Ale na takim jedzeniu przy codziennych ćwiczeniach i tak chudłam,a wyniki z badań mam bardzo dobre, wic czy ja wiem, czy jest sens aż tak sie przejmować...
Wczoraj był pierwszy mocniejszy kopniak, aż mnie zatkało :) czekam na więcej..
Ty masz taką figurę, że chyba nie musisz martwić się dietą:)

hej, właśnie zerknęlam na Twój suwaczek i widzę, że w tym samym wieku ciąży jesteśmy :)

Mój brzuch juz jest spory, w pierwszej ciąży miałam taki w siodmym a nie piatym miesiacu [emoji14] na wadze 1.5kg do przodu wiec nie jest zle :) Dzisiaj stalam w tramwaju i zero reakcji a gapili sie na mnie conajmniej jakbym w samych majtkach stala :biggrin2:
Moja trzecia ciąża i też już mam taki wielki brzuch, że czasem mam wrażenie że ludzie myślą że będę rodzic maks za miesiąc, a tu jeszcze ponad 4 :D

reklama
Do góry