KorneliaTek
Fanka BB :)
Gin mnie przyjmie dopiero w środę, a ja tak się martwię wynikami, po za tym w karcie wyczytałam że NT nie oceniono (w 12 tydz.) a 16 tyg. nawet o tym nie wspomniała. Przecież to ważne badanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieraz miewam...nie cały czas.. Ale z drugiej strony jakos musi się to wszystko rozciagac I chyba nie należy panikowacdziewczyny czy czasami macie akie kłucia w kroczu? ja dziś po raz pierwszy cos takiego poczułam, ze tez nie mogłam mieć tego wcześniej bym się dziś gin spytala a tak, niech to szlak....
Mam mam nawet dziśdziewczyny czy czasami macie akie kłucia w kroczu? ja dziś po raz pierwszy cos takiego poczułam, ze tez nie mogłam mieć tego wcześniej bym się dziś gin spytala a tak, niech to szlak....
Najprawdopodobniej będzie to Medicover, po polowkowym chciałabym pójść umówić się na wizytę do lekarza odbierajacego poród. A Ty juz wybrałaś?
Tak, jajka! Wciagam jak się udaje. Tylko czasami mi się odbija okropnie. No i twaróg biały.
@Kejka wiem o czym mówisz, ja poszłam do poleconej, ale ona nie jest po uniwersytecie medycznym, tylko po studiach z zakresu żywienia. Teraz ogólnie jest wysyp specjalistów po kursach/podyplomowkach na razie nie jestem zadowolona, bo ciągle wyczekuje odpowiedzi. Chyba zasusze się do tego czasu )))
Gratuluję wszystkich udanych wizyt
Ja wybrałam św Zofię. Chodzę prywatnie do pracującej tam gin plus chcę tez podpisać umowę na płatna opiekę z wybraną położną. Medicover też rozważaliśmy