reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Gin mnie przyjmie dopiero w środę, a ja tak się martwię wynikami, po za tym w karcie wyczytałam że NT nie oceniono (w 12 tydz.) a 16 tyg. nawet o tym nie wspomniała. Przecież to ważne badanie...

reklama
Cześć dziewczyny!
Ja właśnie zakończyło badanie które trwało 50 mi.
Dzidziol zdrowy, rozwija się dobrze.
No i będzie Gabriel na 100%,pokazał dziś ze mu dynda.
Trochę ciężko mi się przyzwyczaić do tej myśli bo miałam mała nadzieje ze to będzie dziewczynka.
No ale przeczucia się potwierdziły.

Dziś zrobię pierwsze zakupy przez internet i zamówię fotelik [emoji6]

Fajnie ze wasze wizyty ok.

Ja na razie potrzebuje się wyciszyć [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, witam nowe i gratuluję udanych wizyt. Ja dzisiaj mam mega lenia. Rano jedynie zrobilam zakupy szkolne dla mlodego i stracilam wszystkie sily.
Mnie co wieczór strasznie chce sie pic. A gdy znowu wiecej pije to do lazienki e nocy biegam do 5 razy.

dziewczyny czy czasami macie akie kłucia w kroczu? ja dziś po raz pierwszy cos takiego poczułam, ze tez nie mogłam mieć tego wcześniej bym się dziś gin spytala a tak, niech to szlak....

dziewczyny czy czasami macie akie kłucia w kroczu? ja dziś po raz pierwszy cos takiego poczułam, ze tez nie mogłam mieć tego wcześniej bym się dziś gin spytala a tak, niech to szlak....
Nieraz miewam...nie cały czas.. Ale z drugiej strony jakos musi się to wszystko rozciagac :) I chyba nie należy panikowac

Gratuluję wszystkich udanych wizyt :)

Najprawdopodobniej będzie to Medicover, po polowkowym chciałabym pójść umówić się na wizytę do lekarza odbierajacego poród. A Ty juz wybrałaś? :)

Tak, jajka! Wciagam jak się udaje. Tylko czasami mi się odbija okropnie. No i twaróg biały.

@Kejka wiem o czym mówisz, ja poszłam do poleconej, ale ona nie jest po uniwersytecie medycznym, tylko po studiach z zakresu żywienia. Teraz ogólnie jest wysyp specjalistów po kursach/podyplomowkach :( na razie nie jestem zadowolona, bo ciągle wyczekuje odpowiedzi. Chyba zasusze się do tego czasu :))))

Ja wybrałam św Zofię. Chodzę prywatnie do pracującej tam gin plus chcę tez podpisać umowę na płatna opiekę z wybraną położną. Medicover też rozważaliśmy :)

Gratuluje udanych wizyt :)

Tez mam czasem takie klucia, pyralam gina mowil ze moze tak sie dziac. W koncu musimy zmiescic w sobie czlowieka :-D

Znajoma rodzila w szpitalu medicover. Bardzo byla zadowolona. Szkoda ze krakow nie oferuje szpitala medicover bo mam tam pakiet.

reklama
Do góry