reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
ja w ogóle niestety co jakiś czas musze się położyć lub po prostu zmienić pozycję :/ gdy zbyt długo siedzę albo stoję zaczynają się różne bóle... w sumie nawet stwierdziłam ostatnio, że częściej mnie coś tam boli gdy długo siedzę niż gdy długo stoję.
Ja tez długo na stojąco czy w ruchu nie daje rady. To cos kłuje, to brzuch sie napina. Duzo siedzę, czasem leżę i nie mogę sie doczekać wizyty za tydzien.

reklama
Już po wizycie. Potwierdziło się, że w brzuszku noszę synka. Młody waży 270gram, rozwija się prawidłowo. Akurat siedział sobie z nóżkami skrzyzowanymi:) mamy pierwsze zdjęcie 3d jego buźki, widać oczka, nosek i górna warte:) z moja szyjka też wszystko ok, ma 4cm, łożysko poszło do góry więc nie będzie przeszkadzać:) jupi!!!
Super wiadomości! No i witamy w gronie mam chłopców ;)

Gratuluje udanych wizyt :)

Tez mam czasem takie klucia, pyralam gina mowil ze moze tak sie dziac. W koncu musimy zmiescic w sobie czlowieka :-D

Znajoma rodzila w szpitalu medicover. Bardzo byla zadowolona. Szkoda ze krakow nie oferuje szpitala medicover bo mam tam pakiet.

Akurat właśnie tam jest oddział noworodkowy i to mnie przekonuje :)

a jakmierzona jest wasza szyjka? mi zrobil usg i powiedział ze jest dobra, nie zagladal mi tam od pierwszej wizyty.
Mi mierzy za każdym razem szyjkę, żeby nie było powtórki z rozrywki. Przy poprzedniej ciąży skracała mi się już od 20 tyg. Przy mierzeniu dzidziuś włożył w nią nogę ! :D i mam zdjęcie stópki

dziewczyny czy czasami macie akie kłucia w kroczu? ja dziś po raz pierwszy cos takiego poczułam, ze tez nie mogłam mieć tego wcześniej bym się dziś gin spytala a tak, niech to szlak....
Nawet nie mów...cos dziwnego sie pojawia, panikuje i lece do lekarza. Okazuje sie, ze jest ok, potem kilka dni spokoju i cos nowego...Mnie czasem cos zakłuje w kroczu ale mam takie pojedyncze kłucia juz jakiś czas. Od tamtej pory byłam badana pare razy i było ok.

Nawet nie mów...cos dziwnego sie pojawia, panikuje i lece do lekarza. Okazuje sie, ze jest ok, potem kilka dni spokoju i cos nowego...Mnie czasem cos zakłuje w kroczu ale mam takie pojedyncze kłucia juz jakiś czas. Od tamtej pory byłam badana pare razy i było ok.
no dosłownie jak u mnie, już bylam spokojna po dzisiejszych badaniach a tu cos nowego i weź tu zachowaj spokoj, tez z checia poleciałabym jutro do gin ale nie mogę bo swieto ....

reklama
Do góry