reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moj mąż mi tłumaczy, ze przecież nie da sie co pare dni usg robic hehe. Ja bym tam robiła :p.
ja tez;) ale tak poważnie to ja mam co 4 tyg a mogłabym co 2,5 wtedy byłoby mi lzej na psychice. mój Maz tłumaczy mi ze skoro kolejna wizyte wyznaczona mam za 4 tyg to znaczy ze wszystko jest ok. ale ja się boje mam te bole w pachwinach po bokach i w okolicy blizny, poza ty siedzi we mnie strach i bol po poronieniu. podziwiam kobiety które przeszly tosamo co ja i nie mysla o tym przy kolejnej ciąży.

ja tez;) ale tak poważnie to ja mam co 4 tyg a mogłabym co 2,5 wtedy byłoby mi lzej na psychice. mój Maz tłumaczy mi ze skoro kolejna wizyte wyznaczona mam za 4 tyg to znaczy ze wszystko jest ok. ale ja się boje mam te bole w pachwinach po bokach i w okolicy blizny, poza ty siedzi we mnie strach i bol po poronieniu. podziwiam kobiety które przeszly tosamo co ja i nie mysla o tym przy kolejnej ciąży.
Moja ginekolog chce co miesiąc ale się nie zgadzam i mam co 3tygodnie[emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Hehe to widzę ze nie tylko ja tak panikuję [emoji6]

oj dreams to nie wiedziałaś ze jest nas więcej;). ja mimo ze to jest moja 3 ( dokładnie 4 ciaza ale jedna stracilam w 6 tyg ) ciaza panikuje i to bardzo zwłaszcza ze za każdym razem ciaza jest inna i często nowe objawy. ja się tez boje tego ze miałam tez już 2cc.

Dziewczyny macie jakieś łupy z Lidla? ;). Ja przez te bóle odpuściłam. Nie miałabym siły walczyć z zakochanymi we wnukach babciami :).
Ja byłam w lidlu 2x ale z tych ubranek nic nie kupiłam. Wybór był, ale postanowiłam jednak te pierwsze ciuszki wybierać w miarę neutralne [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a jeśli można wiedzieć to w którym tyg urodzilas? jak Maly dawal sobie rade i ty oczywiście?
Karolek urodził się w 30 tygodniu, około dwóch tygodni leżał w inkubatorze. Później ze mną jeszcze tydzień, w sumie szybko to poszło, bo sam oddychał i był spory jak na swój wiek 1950g.
Teraz nie widać już różnicy kiedy jest między dziećmi, może trochę się wolniej uczy, ale nie jest to kłopotliwe.

Chyba każda z nas ma jakieś jazdy. Mnie jak ciągnie i gniecie to panikuje, ale jak nic mnie nie boli to też głupoty wymyślam. Jak maleństwo szaleje to myślę, że ile można i co to będzie jak jeszcze urośnie, a jak ma spokojniejsze dni to już wogóle trace zmysły. Stwierdziłam, że chyba już od momentu zajścia w ciąże nigdy nie będzie nam dany spokój już zawsze będziemy się martwić o te nasze Skarby.
@MilkyWay ja dorwałam trzy bodziaki, jak okaże się, że Maja to jednak Filip to będę wydawać :)

Chyba każda z nas ma jakieś jazdy. Mnie jak ciągnie i gniecie to panikuje, ale jak nic mnie nie boli to też głupoty wymyślam. Jak maleństwo szaleje to myślę, że ile można i co to będzie jak jeszcze urośnie, a jak ma spokojniejsze dni to już wogóle trace zmysły. Stwierdziłam, że chyba już od momentu zajścia w ciąże nigdy nie będzie nam dany spokój już zawsze będziemy się martwić o te nasze Skarby.
@MilkyWay ja dorwałam trzy bodziaki, jak okaże się, że Maja to jednak Filip to będę wydawać :)
Trafiłaś w sedno!

reklama
no dosłownie jak u mnie, już bylam spokojna po dzisiejszych badaniach a tu cos nowego i weź tu zachowaj spokoj, tez z checia poleciałabym jutro do gin ale nie mogę bo swieto ....
Mnie też tak kłuło w środku. Bałam się że to szyjka. Ale od tego czasu byłam trzy razy badana bo swirowalam i za każdym razem wszystko ok.

Do góry