reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moj mąż mi tłumaczy, ze przecież nie da sie co pare dni usg robic hehe. Ja bym tam robiła :p.
ja tez;) ale tak poważnie to ja mam co 4 tyg a mogłabym co 2,5 wtedy byłoby mi lzej na psychice. mój Maz tłumaczy mi ze skoro kolejna wizyte wyznaczona mam za 4 tyg to znaczy ze wszystko jest ok. ale ja się boje mam te bole w pachwinach po bokach i w okolicy blizny, poza ty siedzi we mnie strach i bol po poronieniu. podziwiam kobiety które przeszly tosamo co ja i nie mysla o tym przy kolejnej ciąży.

ja tez;) ale tak poważnie to ja mam co 4 tyg a mogłabym co 2,5 wtedy byłoby mi lzej na psychice. mój Maz tłumaczy mi ze skoro kolejna wizyte wyznaczona mam za 4 tyg to znaczy ze wszystko jest ok. ale ja się boje mam te bole w pachwinach po bokach i w okolicy blizny, poza ty siedzi we mnie strach i bol po poronieniu. podziwiam kobiety które przeszly tosamo co ja i nie mysla o tym przy kolejnej ciąży.
Moja ginekolog chce co miesiąc ale się nie zgadzam i mam co 3tygodnie[emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Hehe to widzę ze nie tylko ja tak panikuję [emoji6]

oj dreams to nie wiedziałaś ze jest nas więcej;). ja mimo ze to jest moja 3 ( dokładnie 4 ciaza ale jedna stracilam w 6 tyg ) ciaza panikuje i to bardzo zwłaszcza ze za każdym razem ciaza jest inna i często nowe objawy. ja się tez boje tego ze miałam tez już 2cc.

Dziewczyny macie jakieś łupy z Lidla? ;). Ja przez te bóle odpuściłam. Nie miałabym siły walczyć z zakochanymi we wnukach babciami :).
Ja byłam w lidlu 2x ale z tych ubranek nic nie kupiłam. Wybór był, ale postanowiłam jednak te pierwsze ciuszki wybierać w miarę neutralne [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a jeśli można wiedzieć to w którym tyg urodzilas? jak Maly dawal sobie rade i ty oczywiście?
Karolek urodził się w 30 tygodniu, około dwóch tygodni leżał w inkubatorze. Później ze mną jeszcze tydzień, w sumie szybko to poszło, bo sam oddychał i był spory jak na swój wiek 1950g.
Teraz nie widać już różnicy kiedy jest między dziećmi, może trochę się wolniej uczy, ale nie jest to kłopotliwe.

Chyba każda z nas ma jakieś jazdy. Mnie jak ciągnie i gniecie to panikuje, ale jak nic mnie nie boli to też głupoty wymyślam. Jak maleństwo szaleje to myślę, że ile można i co to będzie jak jeszcze urośnie, a jak ma spokojniejsze dni to już wogóle trace zmysły. Stwierdziłam, że chyba już od momentu zajścia w ciąże nigdy nie będzie nam dany spokój już zawsze będziemy się martwić o te nasze Skarby.
@MilkyWay ja dorwałam trzy bodziaki, jak okaże się, że Maja to jednak Filip to będę wydawać :)

Chyba każda z nas ma jakieś jazdy. Mnie jak ciągnie i gniecie to panikuje, ale jak nic mnie nie boli to też głupoty wymyślam. Jak maleństwo szaleje to myślę, że ile można i co to będzie jak jeszcze urośnie, a jak ma spokojniejsze dni to już wogóle trace zmysły. Stwierdziłam, że chyba już od momentu zajścia w ciąże nigdy nie będzie nam dany spokój już zawsze będziemy się martwić o te nasze Skarby.
@MilkyWay ja dorwałam trzy bodziaki, jak okaże się, że Maja to jednak Filip to będę wydawać :)
Trafiłaś w sedno!

reklama
no dosłownie jak u mnie, już bylam spokojna po dzisiejszych badaniach a tu cos nowego i weź tu zachowaj spokoj, tez z checia poleciałabym jutro do gin ale nie mogę bo swieto ....
Mnie też tak kłuło w środku. Bałam się że to szyjka. Ale od tego czasu byłam trzy razy badana bo swirowalam i za każdym razem wszystko ok.

Do góry