reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Nigdy euryroxu nie bralam, bralam thyrozol. Wczoraj konsultowalam jeszcze z lekarzem synek znajomej i kazal sie nie martwić. Mowil ze w ciazy lepsza nadczynność niz niedoczynność. Ale obawa i tak jest.
No to fakt, przy nadczynności w ciazy nawet leków się nie bierze bo dziecku nie grozi.

Dziewczyny powodzenia na wizytach

Dreamscometrue to juz wole smoka niż kciuka u dziecka..
Moja jest smoczkowa teraz przy ząbkowaniu to mogłaby miec go na okrągło w buzi, a moze przed skończonym rokiem uda nam sie odstawić :)

Paprotka dużo sił i oby szybko przeszło :*

Annie niestety te pierwsze tyg zazwyczaj tak wyglądaj, ja większość czasu przez 2 tyg przeryczalam ze jestem beznadziejna mama i sie niebadane do tej roli ;(

Szarotka tez chciałam uniknąć różu w garderobie mojej córki ale rzeczywistość jest taka ze w sklepach przeważa roz wiec czasem i roz zakaladamy ;)

Paprotka powodzenia dla koleżanki [emoji8]

Paprotka, Xssenia, Lovi powodzenia na wizytach dziewczyny !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dreamscometrue to juz wole smoka niż kciuka u dziecka..
Moja jest smoczkowa teraz przy ząbkowaniu to mogłaby miec go na okrągło w buzi, a moze przed skończonym rokiem uda nam sie odstawić :)

Paprotka dużo sił i oby szybko przeszło :*

Annie niestety te pierwsze tyg zazwyczaj tak wyglądaj, ja większość czasu przez 2 tyg przeryczalam ze jestem beznadziejna mama i sie niebadane do tej roli ;(

Szarotka tez chciałam uniknąć różu w garderobie mojej córki ale rzeczywistość jest taka ze w sklepach przeważa roz wiec czasem i roz zakaladamy ;)

Paprotka powodzenia dla koleżanki [emoji8]

Paprotka, Xssenia, Lovi powodzenia na wizytach dziewczyny !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też wolę smoczek niż kciuk, smoczka można wyrzucić...

A u nas z rozem różnie, bo są ubranka które moje dziewczyny mają różowe i mi też się podobają ;) nie mam uprzedzeń do kolorów po prostu kupuje to co mi się podoba w sklepie
Chociaż starsza to już przeważnie sama wybiera na zakupach, a młodsza zaczyna wyprzedzać przy ubieraniu, że to można to nie można. Starszej kolor ulubiony to miętowy, a młodszej zielony a potem niebieski więc w sumie najczęściej te kolory dominują

Też bym wolała smoczek niż kciuk, ale u nas nie było mowy o smoczku i kciuka też nie było, może raz miała go w buzi. Przy ząbkowaniu też nic nie było, w sumie dobrze przeszła ząbkowanie. Tyle, że pierwsze żeby jej wyszły jak miała 3.5 miesięca, więc nawet jak płakała to myślałam, że ot tak płacze a nie na zęby [emoji16]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry