szarotka27
Fanka BB :)
@Parkolka to ja mam to samo, jak kupuje to neutralne bo jeśli potwierdzi się dziewczynka to i tak nie będę ubierała jej w róż, po prostu mi to nie leży ;-) Chyba, że coś wyjątkowo mi się spodoba albo będzie miało delikatny odcień. Chociaż powiem Ci, że nasi znajomi właśnie taki zamysł mieli i ubierali córe w neutralne kolory, już w wieku 3 lat uwielbiała wszystko co się świeci i jest różowe ;-) Do tego tiule, falbanki i tak jej na tą chwilę zostało i do tego najlepiej 5 bransoletek, 8 spinek i 3 pary korali na szyje, ale jest przecudowna w tym swoim zachwycie hihihi i nie potrafiłam jej odmówić zrobienia różowej bransoletki z 5 zawieszkami :-) i tak zostałam ciocią od koralików
@paprotna współczuje, nie wiem nawet co Ci poradzić żebyś sobie ulżyła... ja się po prostu wiercę ale też przez to spać nie mogę. Tylko u mnie to chyba raczej ucisk niż rwa i najbardziej męczy w nocy. Zdrówka!!!
@paprotna współczuje, nie wiem nawet co Ci poradzić żebyś sobie ulżyła... ja się po prostu wiercę ale też przez to spać nie mogę. Tylko u mnie to chyba raczej ucisk niż rwa i najbardziej męczy w nocy. Zdrówka!!!