Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja słyszałam ze nie można. Irygacji w ciąży nie mozna robic, najwyżej na zewnątrz ale na pewno nie wg zalecen producentaTez do mycia sie tantum rosa jest bezpieczna i przeciwzapalna
Moze posiew pochwy...No właśnie mi się tam chyba też coś robi, trochę mnie szczypie a zaczęło się wczoraj, po kilku dniach tych strasznych upałów, pot lał się po tyłku jak nie wiem [emoji53] Piję bardzo dużo (3l wody dziennie), ostatnie bad moczu jak najbardziej ok. Nie biorę luteiny dopochwowo, upławów nie mam, pewnie gdyby nie ciąża to bym nawet nie zwróciła na to uwagi... Wizyta u gin dopiero 22.08 i nie wiem teraz co robić? Znowu mocz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie cały czas się nad tym zastanawiam.. Może głupie pytanie ale mogę to sobie sama pobrać? Nigdy jeszcze tego badania nie miałam.Moze posiew pochwy...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja tez pewnie inaczej podeszlabym do tematu gdyby nie ciąża. Bo takie pieczenie często mi się zdarzało mimo dobrych wyników. A teraz lepiej dmuchać na zimne bo nie wiadomo czy tym razem to nie jakaś infekcja. Napewno poproszę o zmianę luteiny a resztę zobaczę co powie lekarz. Do 14:00jeszcze tyle czasu..No właśnie mi się tam chyba też coś robi, trochę mnie szczypie a zaczęło się wczoraj, po kilku dniach tych strasznych upałów, pot lał się po tyłku jak nie wiem [emoji53] Piję bardzo dużo (3l wody dziennie), ostatnie bad moczu jak najbardziej ok. Nie biorę luteiny dopochwowo, upławów nie mam, pewnie gdyby nie ciąża to bym nawet nie zwróciła na to uwagi... Wizyta u gin dopiero 22.08 i nie wiem teraz co robić? Znowu mocz?
No pewnie ten sam efekt by byłJa dostałam mniejsza dawkę niż ta zalecana na opakowaniu [emoji3] myślę że równie dobrze, mogłabym brać tic taki [emoji12]
Powiew niestety musi pobrać ginekologNo właśnie cały czas się nad tym zastanawiam.. Może głupie pytanie ale mogę to sobie sama pobrać? Nigdy jeszcze tego badania nie miałam.
U nas do ortodonty na NFZ trzeba zapisać się jakieś 3-4 lata wcześniej...Nie wiązałabym tego aż tak
Widzę że młoda ma wąska szczękę i dosyć duże żeby, więc przypuszczam, że na 90% będzie po mamusi miała krzywe zęby i bez ortodonty się nie obejdzie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom