reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny apropo bezpieczenstwa ,zakupilam adapter pasow be safe
Brzuszka jeszcze nie mam wiec nic nie uwieralo ale ciagle sie balam bo jednak ten pas jest w miejscu gdzie dzidzi.
A bez pasow nie wyobrazam sobie jezdzic.
Adapter obniza pas,pod brzuszek zachowujac nasze bezpieczenstwo
Poelcam wszystkim.
Wrzucam foto ,wyglada dziwnie bo jestem w dlugiej spodniczce ,ktora musialam podwinac[emoji4]
Nie patrzcie na moje paroweczki[emoji16]
1502304006-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuszka jeszcze nie mam wiec nic nie uwieralo ale ciagle sie balam bo jednak ten pas jest w miejscu gdzie dzidzi.
Poelcam wszystkim.
Wrzucam foto ,wyglada dziwnie bo jestem w dlugiej spodniczce ,ktora musialam podwinac[emoji4]
1502304006-aaaaaa.jpeg

Mogę zapytać za ile kupiłaś ?;)

Poelcam wszystkim.
1502304006-aaaaaa.jpeg

Właśnie się ciężko zastanawiam nad takim adapterem. Kupowałaś nowy czy używany?

@Jolen26 kupilam w sklepie stacjonarnym w takiej cenie jak sprzedaja na allegro(179,99) na allegro maja darmowa wysylke,ale ja mialam blisko i chcialam miec jak najszybciej[emoji4]
Mozna tez wypozyczyc u nas za 25 zl na miesiac ale ja wole miec swoj

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Parkolka kupilam nowy,uzywki widzialam po 130 zl ale moim zdaniem to sie zuzywa bo to zapiecie jest na zatrzaski i pewnie po czasie sie zuzyje.
Jest super,ja bardzo duzo jezdze autem w trasy i po miescie i co i rusz ktos mi wymusza wiec wole miec[emoji4]

@Jolen26 kupilam w sklepie stacjonarnym w takiej cenie jak sprzedaja na allegro(179,99) na allegro maja darmowa wysylke,ale ja mialam blisko i chcialam miec jak najszybciej[emoji4]
Mozna tez wypozyczyc u nas za 25 zl na miesiac ale ja wole miec swoj

Dziękuje;) właśnie też dużo jeżdżę i potrzebuje a ktoś mi mówił że kosztuje 500 zł... aż mi się wierzyć nie chciało

reklama
Do góry