Ja miałam leukocytow 25 a posiew czysty.A no to już nie norma posiew Ci pewnie zleci i trzeba będzie leczyc
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jeeee ))
Usg super! lekarz się dziwił że taki termin (17+6) ale zrobił oczywiście, zmierzył kręgosłup, główkę, brzyszek etc mówi że wyniki w normie, żadnych odchyleń, wszystko ładnie wygląda z usg wiek wychodzi 17+3 więc żadna różnica ale się wstydziło i nie pokazało kim jest na prenatalnych 12+6 była Helena a z tego chińskiego wychodzi chłopak ;D
Poprawiło mi to humor na maxa, mimo, że ja sama czuje się okropnie... nigdy aż tak drastycznie nie przechodziłam przeziębienia, bo lekarka powiedziała, że to wirusowe zapalenie gardła, psikadelka na gardło (Miramile) i nos (Gripstop) + paracetamol 3x1 i oczywiście płukanie woda z solą / szałwią itd
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Usg super! lekarz się dziwił że taki termin (17+6) ale zrobił oczywiście, zmierzył kręgosłup, główkę, brzyszek etc mówi że wyniki w normie, żadnych odchyleń, wszystko ładnie wygląda z usg wiek wychodzi 17+3 więc żadna różnica ale się wstydziło i nie pokazało kim jest na prenatalnych 12+6 była Helena a z tego chińskiego wychodzi chłopak ;D
Poprawiło mi to humor na maxa, mimo, że ja sama czuje się okropnie... nigdy aż tak drastycznie nie przechodziłam przeziębienia, bo lekarka powiedziała, że to wirusowe zapalenie gardła, psikadelka na gardło (Miramile) i nos (Gripstop) + paracetamol 3x1 i oczywiście płukanie woda z solą / szałwią itd
Parkolka
Fanka BB :)
Dobrze, że zadzwoniłam do tej mojej przychodni, bo okazało się, że jestem zapisana na zwykłe USG ciąży, a nie genetyczne II trymestru. Niestety w tej przychodni USG 3D/4D to już zupełnie co innego i zupełnie inny koszt niż połówkowe. Więc tylko przepisałam się z USG zwykłego na USG genetyczne/połówkowe, bo na tym bardzo mi zależało. Termin się nie zmienia. Wolę prześwietlić Bąbla z każdej strony niż mieć zdjęcia i film, może jeszcze później się zdecydujemy na pamiątkę w formie zdjęć i filmu 3D/4D.
michasia30
Dobrze, że zadzwoniłam do tej mojej przychodni, bo okazało się, że jestem zapisana na zwykłe USG ciąży, a nie genetyczne II trymestru. Niestety w tej przychodni USG 3D/4D to już zupełnie co innego i zupełnie inny koszt niż połówkowe. Więc tylko przepisałam się z USG zwykłego na USG genetyczne/połówkowe, bo na tym bardzo mi zależało. Termin się nie zmienia. Wolę prześwietlić Bąbla z każdej strony niż mieć zdjęcia i film, może jeszcze później się zdecydujemy na pamiątkę w formie zdjęć i filmu 3D/4D.
Na gruponie są fajne "okazje" na scan 3/4D [emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel
Parkolka
Sprawdzę, dzięki nawet o tym nie pomyślałamNa gruponie są fajne "okazje" na scan 3/4D [emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel
Współczuję, wiem co przechodzisz bo ja właśnie zdycham w łóżku... Od wczorajszej nocy nic kompletnie mi nie pomaga a jeszcze przyplątała się gorączka (ja przy 37,3 mam już wariacje ;p)Czekam w kolejce u lekarza, coś mnie łamie od wczoraj, gardło drapie i kaszel się pojawia a do tego głowa boli nawet apap nie pomógł. Jeszcze do tego ten kleszc był półtora tygodnia temu więc zobaczymy co doktor powie...
Dużo zdrówka ;* daj znać co Ci lekarz powie i czy to może być coś od kleszcza...
reklama
marta64
To ja mam 37. Powiedziała że lekkie przeziębienie, gardło trochę różowo ale wszystko czysto. Od kleszcze ponoć zaczeloby się wysoką gorączka. Narazie ponoć czekamy, nie przejmować się bo raczej nie możliwe. Tamtum verde i Wit c, jak Będzie kaszel to mucosolvanWspółczuję, wiem co przechodzisz bo ja właśnie zdycham w łóżku... Od wczorajszej nocy nic kompletnie mi nie pomaga a jeszcze przyplątała się gorączka (ja przy 37,3 mam już wariacje ;p)
Dużo zdrówka ;* daj znać co Ci lekarz powie i czy to może być coś od kleszcza...