reklama
Coś pomiędzy 22 a 27 tygodniem ciąży.@marta64 no to chociaż tyle dobrego, ja to ledwo żywa, nie pamiętam wg kiedy ostatnio byłam chora, chyba ze 2/3 lata temu... W którym tygodniu robi się krzywą cukrową?
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam jakieś dwa tygodnie temu. W 15 tygodniu ciąży i będę powtarzać.
Jolen26
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki morfologii wszystko ok , ale zastanawia mnie że ostatnio miałam płytki krwi na poziomie 222 a dziś 183, wszystko w normie ale zastanawiam się czy w ciąży może spadać. Hemoglobina tez spadla o 1. Czytałam że jak mocno spadnie to można dostać krwotoku przy porodzie.
marta64
Ja robię bo.mi cukier Wyszedł 97 albo 99@marta64 no to chociaż tyle dobrego, ja to ledwo żywa, nie pamiętam wg kiedy ostatnio byłam chora, chyba ze 2/3 lata temu... W którym tygodniu robi się krzywą cukrową?
marta64
Ale ja czuję jak.mam podwyższona, Przy 38 zdycham.Dziewczyny ja mam ciagle w ciazy temp 36.9-37.2
A przed ciaza zawsze 35.9
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak, w ciąży ma się wyższą temperaturę, ale ja to tak do ~37 max a a na wyższą zawsze reagowałam źle, teraz mam 37,5 i nawet włosy mnie boląDziewczyny ja mam ciagle w ciazy temp 36.9-37.2
A przed ciaza zawsze 35.9
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
jak byłam mała i byłam chora to miałam zwidy np. pan w kapeluszu i kazałam go przeganiać mamie [emoji23]
Gorączka/wyższa temperatura w chorobie jest ok bo to oznacza że organizm walczy
Lovi23
My już po wizycie, jestem trochę zawiedziona. Doktorka zbadala znów tylko szyjke "ręcznie" , zapytałam grzecznie czy nie będziemy mierzyć przez usg (przecież jest to ważne, kurcze) odpowiedź: Po co mierzyć, że to tylko pic na wodę jest, że bez sensu, że szyjka ma być twarda i zamknięta i nie jest w sumie ważne ile ona mierzy. Jest szewek więc super. Zresztą teraz w piątek będę miała polowkowe to lekarz mi wszystko pomierzy, to po co dziś? Ostatnio była wymowka, że nie będziemy brzucha ugniatac. Ale ok... Po badaniu ręcznym stwierdziła, że według niej szyjka się "wydluzyla", co kolwiek to znaczy.
Jest twarda i zamknięta. I jest super.
Sprawdziła tylko bobasa serduszko jak bije, bez usg.
Zwazyla mnie [emoji3] waga pokazała równe 60kg i mówiła,że to świetny wynik jak na połowę ciąży, bo mamy tylko 4kg na plusie [emoji3] i oby tak dalej.
Wyniki moczu mówiła że ladne, posiew moczu ujemny to jeszcze lepiej.
Czekam na piątek [emoji3]
Jest twarda i zamknięta. I jest super.
Sprawdziła tylko bobasa serduszko jak bije, bez usg.
Zwazyla mnie [emoji3] waga pokazała równe 60kg i mówiła,że to świetny wynik jak na połowę ciąży, bo mamy tylko 4kg na plusie [emoji3] i oby tak dalej.
Wyniki moczu mówiła że ladne, posiew moczu ujemny to jeszcze lepiej.
Czekam na piątek [emoji3]
reklama
marta64
Ja widziałam biała myszkę w czapce świętego Mikołaja biegajaca po regale wrażliwa jestem na zmiany temperatury. Natomiast moja mama jak jest chora to nigdy nie ma. Co nie jest dobreTak, w ciąży ma się wyższą temperaturę, ale ja to tak do ~37 max a a na wyższą zawsze reagowałam źle, teraz mam 37,5 i nawet włosy mnie bolą
jak byłam mała i byłam chora to miałam zwidy np. pan w kapeluszu i kazałam go przeganiać mamie [emoji23]
Gorączka/wyższa temperatura w chorobie jest ok bo to oznacza że organizm walczy