reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny wpadam sie pochwalić nasza wizyta :)
Mamy cudownego zdrowego synka [emoji7] dzis płeć potwierdzona na 100% :) bardzo sie cieszę :)
Wazy całe 283g :) i jest idealny :)
Mamy zezwolenie na wyjazd ma wakacje wiec nie pozostaje mi nic innego jak nas pakować i w sobotę wyjeżdżamy [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naprawdę fajnie słyszeć ze ktoś miał udana wizytę. Super!

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel

reklama
Ja właśnie czekam na dwie pary jeansów i legginsy.
Zobaczymy jak będą leżeć bo ostatnio kupiłam za duże i musiałam odesłać[emoji6]

W moje elastyczne boyfriendy już ledwo się mieszczę i ratuje się dresami No ale ile można w dresie chodzić. Mój mąż ostatnio mnie spytał co się stało z jego żona [emoji12]

Kurczę nie mogę się doczekać tej wizyty w poniedziałek. Chyba zaszaleje i pójdę coś kupić maluszkowi i fotelik zamówię[emoji6]

Dziś tylko chleb upiekłam i mężowi leczo rozmroziłam na nic siły nie mam. A sama na frytkach z kefirem jadę.
To niesamowite jak mi się żołądek skurczyły normalnie czuje jakbym miała go w okolicy płuc zjem cztery frytki ka krzyż i już w nim miejsca nie ma [emoji43]

Witajcie w poniedziałek!
Jak zwykle milion postów do nadrobienia, a pewnie gdybym siedziała w domu z telefonem w ręku to byłaby cisza [emoji16]
Dziś zaczynamy 18 tc, Dzidzia jest dziś spokojna, pare razy mnie tylko smyrnela, bo wczorajszym bombardowaniu kopniakami, dziś odpoczywa.
Umówiłam się na drugie prenatalne, czyli na połówkowe, zrobimy od razu 3D i 4D, nagramy filmik na pendrive, ze skierowaniem dopłacamy tylko 50 zł :)
Tak więc najbliższa wizyta za trzy tygodnie, dokładnie 28.08 - połówkowe a 07.09 wizyta i gina.

Dziewczyny wpadam sie pochwalić nasza wizyta :)
Mamy cudownego zdrowego synka [emoji7] dzis płeć potwierdzona na 100% :) bardzo sie cieszę :)
Wazy całe 283g :) i jest idealny :)
Mamy zezwolenie na wyjazd ma wakacje wiec nie pozostaje mi nic innego jak nas pakować i w sobotę wyjeżdżamy [emoji5]

Cudowne wieści, gratulacje!

Ja właśnie czekam na dwie pary jeansów i legginsy.
Zobaczymy jak będą leżeć bo ostatnio kupiłam za duże i musiałam odesłać[emoji6]

W moje elastyczne boyfriendy już ledwo się mieszczę i ratuje się dresami No ale ile można w dresie chodzić. Mój mąż ostatnio mnie spytał co się stało z jego żona [emoji12]

Kurczę nie mogę się doczekać tej wizyty w poniedziałek. Chyba zaszaleje i pójdę coś kupić maluszkowi i fotelik zamówię[emoji6]

Dziś tylko chleb upiekłam i mężowi leczo rozmroziłam na nic siły nie mam. A sama na frytkach z kefirem jadę.
To niesamowite jak mi się żołądek skurczyły normalnie czuje jakbym miała go w okolicy płuc zjem cztery frytki ka krzyż i już w nim miejsca nie ma [emoji43]

Ja zdecydowałam dziś, że przez internet nie będę zamawiać, dziś w jednym sklepie pasowały na mnie różne rozmiary zależnie od fasonu, masakra z taką rozmiarówką (albo moją figurą) - w każdym razie nie będę liczyła na internetowe szczęście, bo zazwyczaj i tak go nie mam [emoji23]

Witajcie w poniedziałek!
Jak zwykle milion postów do nadrobienia, a pewnie gdybym siedziała w domu z telefonem w ręku to byłaby cisza [emoji16]
Dziś zaczynamy 18 tc, Dzidzia jest dziś spokojna, pare razy mnie tylko smyrnela, bo wczorajszym bombardowaniu kopniakami, dziś odpoczywa.
Umówiłam się na drugie prenatalne, czyli na połówkowe, zrobimy od razu 3D i 4D, nagramy filmik na pendrive, ze skierowaniem dopłacamy tylko 50 zł :)
Tak więc najbliższa wizyta za trzy tygodnie, dokładnie 28.08 - połówkowe a 07.09 wizyta i gina.

Idę na połówkowe 23.08 i też się zastanawiałam nad 3D i filmem, muszę zadzwonić do przychodni i się podowiadywać.

Ja zdecydowałam dziś, że przez internet nie będę zamawiać, dziś w jednym sklepie pasowały na mnie różne rozmiary zależnie od fasonu, masakra z taką rozmiarówką (albo moją figurą) - w każdym razie nie będę liczyła na internetowe szczęście, bo zazwyczaj i tak go nie mam [emoji23]

Ha ha no właśnie ja nie mam w ogóle szczęścia. A z uporem maniaka dalej kupuje. Myślisz ze to forma uzależnienia ?! [emoji12]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel

reklama
Do góry