mamaincogito
Fanka BB :)
W sumie tak, dopóki coś aplikujesz to będzie trudnoNieee bo ten kwas się wylewa cały dzień...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie tak, dopóki coś aplikujesz to będzie trudnoNieee bo ten kwas się wylewa cały dzień...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Kto jutro wizytuje razem ze mna? [emoji3]
Starsza cora wyjechała na mazury z dziadkami i teraz śpię na golasa co za wolnośćChodzisz bez majtek?
A idziesz od razu jak Ci się chce czy wstrzymujesz? Ja tam mam jak wstrzymuje jakiś czas, macica naciska na pęcherz a do tego jeszcze wstrzymuje i potem mnie boli. Wyniki ma aktualne ok.Dziewczyny 5 sekund po zrobieniu siusiu boli mnie okolo 1 min brzuch, czuje cały czas jak bym chciała dalej siusiac, miesiąc temu wyniki moczu bez zarzutów, jutro właśnie idę robić kolejne ale wizyta u ginekologa za tydzień. Zrobic jeszcze jakies badania ? Zastanawiam się czy to może być zapalenie pęcherza, ale nie czuje pieczenia... I dopiero ból po oddaniu moczu.
Tez tak mam jak mam pełen pecherz i go oproznie a wyniki okDziewczyny 5 sekund po zrobieniu siusiu boli mnie okolo 1 min brzuch, czuje cały czas jak bym chciała dalej siusiac, miesiąc temu wyniki moczu bez zarzutów, jutro właśnie idę robić kolejne ale wizyta u ginekologa za tydzień. Zrobic jeszcze jakies badania ? Zastanawiam się czy to może być zapalenie pęcherza, ale nie czuje pieczenia... I dopiero ból po oddaniu moczu.
A idziesz od razu jak Ci się chce czy wstrzymujesz? Ja tam mam jak wstrzymuje jakiś czas, macica naciska na pęcherz a do tego jeszcze wstrzymuje i potem mnie boli. Wyniki ma aktualne ok.
Ale też może się coś zaczynać, możesz sobie pić sok żurawinowy do czasu wyników moczu. Nie zaszkodzi a może zahamować jakby coś się miało zaczynać