reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@nata95 raczej tak ;) dzisiaj jak nie mogłam spać w nocy to o 4 był strasznie aktywny ;). chociaż w zeszłym tygodniu miał takie dwa dni spokojne ze aż się martwiłam. 95 to twój rocznik? fajnie dwójkę w młodziutkim wieku urodIsz. ja lepiej wspominam ciaze jak miałam 21 niż jak teraz jak mam 29 ;) ale w każdym razie dwojka przed 30 bedzie bo ja to w listopadzie urodziny mam.

@nata95 jak urodzimy to z pewnością będzie nam się lepiej leżało i spało ;) pomijając wstawanie w nocy do maluszków ;) ale to już przyjemność w porównaniu z ta niemoca w znalezieniu pozycji do spania. Ja to uwielbiam spać na brzuchu i tak mi się marzy położyć na brzuchu i zasnąć ;p.

@nata95 o kurcze mam nadzieje ze córeczka pozostanie w brzuszku do nowego roku. W sumie jakby co to ciaze masz już chyba donoszona? ale nikt na Święta nie chciałby być w szpitalu :/.

to wygląda na to że każdy lekarz ma inne zdanie bo ja teraz bylam w szpitalu, mam skończone 36tyg i kazali trzymać jeszcze tydzień twierdzili że ciąża jest niedonoszona mimo że syn większy o 1.5tyg niż wynika z om. chcieli nawet podać sterydy na płuca ale miał już je podane w 33tyg.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No donoszona ale wolalabym by wytrwala do Nowego Roku bo synka rodzilam przed swietami i swieta przelezalam wiec moze mala wytrwa zobaczymy ale czuje sie tragicznie , ja nie wiem jak te swieta wytrwam i przygotuje
Mam podobną sytuację i mam odpoczywać.... tak sobie myślę w ostatnich dniach:
Czy coś się stanie jak nie posprzątam za meblami w kuchni?
Czy coś się stanie jak nie wyszoruje domestosem wszystkich kafli?
Czy coś się stanie jak nie wypastuję podłóg?
Odpuściłam :D I baaaaaaaardzo dobrze mi z tym !!!!!!!!
Umyłam tylko jedno okno (reszta okien wychodzi na lasek i nikt ich nie widzi) :D
Polecam gorąco :D po prostu chillout !
a gotowanie sobie rozpisałam na czwartek, piątek i sobotę po trochu , już M powiedział że zrobi sałtkę i rybe :D

Do góry