reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Czesc Kobitki nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie jak nie to wywalcie mnie z wątku... Podczytuje caly czas co u Was ale żeby Was nadrobić to chyba rok musialabym spędzić na czytaniu taka produkcja :) ja mialam iść na zwolnienie 28 października i owszem poszlam ale do pracy i tak chodziłam i tak naprawdę w domu jestem dopiero na stale od poczatku grudnia:) i oczywiście wpadlam w szal organizowania wszystkiego i kupowania bo przecież na 6.01 termin a ja prawie nic nie mialam. Na szczęście zdarzylam i teraz tylko pozostaje mi torba do spalowania i mogę czekać na przyjscie corci:-D Ciesze się ze u Was wszystko ok i bez większych przygód. Ja mam po sobotniej wizycie przykaz leżenia jeżeli nie chce spędzić świat na porodowce. Także grzecznie leże i odpoczywam nadrabiajac Was. Serdecznie Pozdrawiam i trzymam kciuki za każdą :-*

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 6033X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ciąża donoszą jest w skończonym 37tv czyli jeśli któraś z was jest w 36+3 załóżmy to to jeszcze nie jest donoszą ciąża i to każdy lekarz powie donoszą ciąża to ta która ma 37+0 i w zwyż. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

To od soboty mogę rodzic [emoji123][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jestem w 36+1 tc, czy wy też macie takie mocne klucia w podbrzuszu czy dzieje się tak w związku z obnizajacym się brzuchem? Już nie wiem jak siedzieć tylko leżenie przynosi mi ulgę, a do tego brzuch zaczyna strasznie twardniec, chciałabym dotrzymać do 1 stycznia

Cześć dziewczyny jestem w 36+1 tc, czy wy też macie takie mocne klucia w podbrzuszu czy dzieje się tak w związku z obnizajacym się brzuchem? Już nie wiem jak siedzieć tylko leżenie przynosi mi ulgę, a do tego brzuch zaczyna strasznie twardniec, chciałabym dotrzymać do 1 stycznia
Oj chyba musisz to zglosic lekarzowi moze to skurcze.

reklama
Do góry