reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ela u mnie w 32 tygodniu było 1870 g. A miesiąc wcześniej jakoś 1480 g i wtedy też lekarka mowila ze będzie duże dziecko i sugerowala cesarke. Ale patrząc na ta różnice w wadze to mała nie przybrała za dużo w miesiąc. Także nie wiem jak dalej będzie. Sprzęt tez może mylić. Ale ja bym słuchała lekarki, ona na pewno wie co mówi [emoji6]

reklama
Cześć przyszłe Mamusie :)

Jestem mamusia z października 2016.

Mój klocuszek rośnie jak szalony ;) i okazuje się ze mam za duży zapas pampersow rozm 2 ... premium care z Norwegii ...
Gdyby któraś chciała chętnie odsprzedam po tańszej cenie ;)
Dorzucę jeszcze 1.5 paczki jedynek
Jeśli któraś byłaby chętna niech da znać na priv :)

Ps. Niech dzieciaczki rosną zdrowo a Wam lekkich i szybkich porodów :)

Hej wszystkim. Mam termin na 15.01 ale drugi tydzień leżę bo szyjka się trochę skraca, twardnieje brzuch. Pierwsza ciąża spokojnie a tu takie szaleństwa :/

Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka

9.01. pytanie czy wy też macie tak silne bóle w pachwinach ??

Witaj

To już chyba urok końcówki bo wiele z nas odczuwa bóle w pachwinach. Pytałam lekarza tydzień temu na wizycie i powiedział, ze to normalny objaw przygotowania się organizmu do porodu. Kości się rozchodzą, główka dziecka zaczyna uciskać i taki efekt.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale az tak ze z luzka ledwo sie podniesc mozna ahh ja juz chce miec to za soba , a Ty ktory tydzien ??na ktorego masz termin ?

Jutro zaczynam 37 tydzień ;) termin na 14.01, poczytałam trochę Twoje posty i widzę, ze mamy podobna sytuacje ja również jestem po pierwszej cesarce ;) jak chcesz pogadać to daj znać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry