reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziękuję za gratulacje :* jesteśmy w szoku bo to wydawało się mało prawdopodobne. z jednej strony strasznie się cieszę a z drugiej okropnie się boję ,że znowu stanie się coś złego...
@KIKI83 u lekarza jeszcze nie byłam, pójdę za ok 2 tygodnie jak skończę 6 tydzień. wtedy pewnie już będzie serduszko :)
Gratulacje!teraz na pewno wszystko bedzie dobrze!trzymam kciuki!!:)

Dziewczyny ile Wasze maluszki wazyły w 31 tygodniu? U mnie po dzisiejszym usg 2050 i pani ginekolog zaleca cesarke bo mowi ze dziecko bd duze. Sama nie wiem co myslec

ela u mnie 2170 kg ale u mnie jest 99 centyl, a u Ciebie?No dzieciątko masz duże ale tak naprawde w 37 tygodniu powinni go pomierzyc i wtedy dają znać czy cesarka bo jescze mały może wyhamować ze wzrostem. A w rodzinie macie duże dzieciaczki?

U mnie 95 centyl. Mam wlasnie miec usg w 36 tygodniu ale szyjka tez wyglada na lekko otwarta choc wciaz dluga i ginekolog mowi ze watpi czy wytrzymam do konca ciazy.
A w rodzinie raczej nie mamy dluzych dzieci

reklama
eLa2016 ja niestety nie wiem ile ma już maluszek w brzuchu, w 29 tyg miał 1690. Ja jestem zwolenniczką SN ( córkę rodziłam sn) jednak gdyby lekarz stwierdził że SN jest zagrożeniem życia to wybrałabym cc, moja bratowa przez budowę swojego ciała miała problem bo mały się zaklinowal i za nic nie mógł przejść i w końcu zrobili cc ale przed tym musiała trochę przejść :/.

Do góry