oczekująca89
Zaciekawiona BB
No właśnie nie badał...;d niby nic mi nie dolega ale zaczęłam się martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczyny, które miały prawidłowe szyjki na połówkowych, czy lekarze kontrolowali Wam na kolejnych wizytach? Bo mój twierdzi, że nie ma potrzeby.. Miałam 4cm w 21tc, teraz 28tc.
DziękujemyZostalo duzo tylko generalnie chwilowo wszystkie fora ucichly
Ja jestem tak padnieta po pracy ze chwilowo tylko podczytuje I padam na pysk.
Już sie nie moge doczekac końca.
Byle do pierwszego.
Ogarniam też dostep do zamknietego dla wszystkich aktywnych dziewczyn
Niby fajnie, ze nie musisz iść na czczo, ale wynik moze wtedy pozostawiać wiele do życzenia. Mój lekarz uprzedzał mnie, żeby dzień wcześniej zjeść kolacje o 18, a potem tylko woda niegazowana. Twierdzi, ze w innym przypadku moze wyjsć fałszywie zawyżony wynik, niepotrzebny stres i powtórka z rozrywki.Ja tez ostatnio jestem totalnie zabiegana
Nie mam jak wejść poczytam
Całe dnie na nogach
A już północ wiec idę w kimono
Wizyta szybka, waga, ciśnienie, słuchanie serca;
I dostałam skierowanie na glukozę
Idę za tydzień i u nas nie trzeba iść na czczo, muszę się jeszcze umówić na usg po 28 tygodniu
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom