oczekująca89
Zaciekawiona BB
No właśnie nie badał...;d niby nic mi nie dolega ale zaczęłam się martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczyny, które miały prawidłowe szyjki na połówkowych, czy lekarze kontrolowali Wam na kolejnych wizytach? Bo mój twierdzi, że nie ma potrzeby.. Miałam 4cm w 21tc, teraz 28tc.
DziękujemyZostalo duzo tylko generalnie chwilowo wszystkie fora ucichly
Ja jestem tak padnieta po pracy ze chwilowo tylko podczytuje I padam na pysk.
Już sie nie moge doczekac końca.
Byle do pierwszego.
Ogarniam też dostep do zamknietego dla wszystkich aktywnych dziewczyn![]()
Niby fajnie, ze nie musisz iść na czczo, ale wynik moze wtedy pozostawiać wiele do życzenia. Mój lekarz uprzedzał mnie, żeby dzień wcześniej zjeść kolacje o 18, a potem tylko woda niegazowana. Twierdzi, ze w innym przypadku moze wyjsć fałszywie zawyżony wynik, niepotrzebny stres i powtórka z rozrywki.Ja tez ostatnio jestem totalnie zabiegana
Nie mam jak wejść poczytam
Całe dnie na nogach
A już północ wiec idę w kimono
Wizyta szybka, waga, ciśnienie, słuchanie serca;
I dostałam skierowanie na glukozę
Idę za tydzień i u nas nie trzeba iść na czczo, muszę się jeszcze umówić na usg po 28 tygodniu
Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom