reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja po synku mam materac gryka kokos...
Ale poki co jest u tesciow z lozeczkiem, bo jeszcze nie wiem gdzie bede jak sie male urodzi. Tak czy inaczej zajrze do srodka i jak cos wymienie.
Ale podejrzewam ze to dzialanie marketingowe glownie.

reklama
@Marcje i jak wyjaśniłaś z tą zupą ? bo wracając do tematu jedzenia czy jecie majonez? bo ja mam mega ochotę na pastę jajeczną albo sałatkę jarzynową, ale unikam majonezu domowego, bo jest na bazie surowych jajek, ale co z tymi sklepowymi?

@BubblesGirl wizytujemy w ten sam dzień :)
Ja domowy też przestalam jesc ale kupuje ocetix. Wczoraj mi akurat wrocila oxhota E chyba zrobie sobie paste jajeczna :)

hej dziewczyny . czytałam o tym materacu i na pewno kupię piankowy już wielokrotnie słyszałam że ten kokos gryka jest wymagający i nie może się do niego dostać wilgoć bo może się tak właśnie skończyć.

majonez jem normalnie :)

co do buntu dwulatka to ja mam syna 1.5roku i jest uznany za największego lobuza w zlobku. co dzień słyszę że kogoś uderzył lub ugryzł. już w sumie mam dość tego gadania babek bo mnie tam nie ma to co im w danym momencie poradze a to że jest taki to już wiem od dawna. jeszcze żeby to ich gadanie było jakieś pomocne dla mnie w stylu porad co mam robić a babki niby powinny być wykwalifikowane a same rozkładają ręce. mówią że żadna kara na niego nie działa. w domu mnie też potrafi uderzyć pociągnąć za włosy wymuszac zwłaszcza na ręce i zwłaszcza w kuchni . oczywiście histerie staram się olewac a na bicie reaguje właśnie trzymając mu ręce przerywając zabawę i mówię że mnie boli ale on się tylko się śmieje. no jest ciężko a chyba ten docelowy bunt jeszcze przed nami.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@malami25 bezpieczniej jeśli zostaniesz w szpitalu...właśnie ta moja koleżanka o której wam opowiadałam trafiła do szpitala bo mały za bardzo jej szalał i została na jedną dobę na kroplówkę....całe szczęście, że była w szpitalu i wszystko było monitorowane, bo na wieczornym KTG małemu zaczęło zanikać tętno ...więc szybka akcja na blok i na cc...ona sama powiedziała, że ktoś tam na górze nad nimi czuwał...

@malami25 bezpieczniej jeśli zostaniesz w szpitalu...właśnie ta moja koleżanka o której wam opowiadałam trafiła do szpitala bo mały za bardzo jej szalał i została na jedną dobę na kroplówkę....całe szczęście, że była w szpitalu i wszystko było monitorowane, bo na wieczornym KTG małemu zaczęło zanikać tętno ...więc szybka akcja na blok i na cc...ona sama powiedziała, że ktoś tam na górze nad nimi czuwał...
O kurde ale to szalał bo sie podduszał czy co było przyczyna ?

@malwi86, zupka jest niegotowana. Zjadłam, ale sama wodę z zupy bez śledzi. Moja siostra i moja mama jadły ja jak były w ciazy, wiec tez troche zjadlam[emoji16]

Jeśli chodzi o majonez ja jem normalnie. Od dawna kupuje majonez tylko kielecki, bo jest naturalny i bardzo smaczny;)

Dzis do obiadu zrobiłam surówkę z buraków, marchewki, czarnej rzodkwi i rzepy. Cos przepysznego[emoji7] koglabym ja jeść i jeść. polecam Wam dziewczyny, bo ma mnóstwo witamin;)

Tez słyszałam o tej aferze materacykowej wlasnie... Rozmawiałam z położna na szkole rodzenia i ona poleca gryka kokos. Mówi,ze od lat sa używane.. Ważne jest ich przechowywanie. Zeby sprawdzic juz przy zakupie jak wyglada materac.

Ja juz zgłupiałam o nie wiem jaki kupić. Ja dodatkowo bede miała jeszcze kosz Mojżesza, chce używany, ale nie mam pojęcia jakie tam sa materace. Ma któraś z Was ten kosz?

Miłej niedzieli[emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry