reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja po synku mam materac gryka kokos...
Ale poki co jest u tesciow z lozeczkiem, bo jeszcze nie wiem gdzie bede jak sie male urodzi. Tak czy inaczej zajrze do srodka i jak cos wymienie.
Ale podejrzewam ze to dzialanie marketingowe glownie.

reklama
@Marcje i jak wyjaśniłaś z tą zupą ? bo wracając do tematu jedzenia czy jecie majonez? bo ja mam mega ochotę na pastę jajeczną albo sałatkę jarzynową, ale unikam majonezu domowego, bo jest na bazie surowych jajek, ale co z tymi sklepowymi?

@BubblesGirl wizytujemy w ten sam dzień :)
Ja domowy też przestalam jesc ale kupuje ocetix. Wczoraj mi akurat wrocila oxhota E chyba zrobie sobie paste jajeczna :)

hej dziewczyny . czytałam o tym materacu i na pewno kupię piankowy już wielokrotnie słyszałam że ten kokos gryka jest wymagający i nie może się do niego dostać wilgoć bo może się tak właśnie skończyć.

majonez jem normalnie :)

co do buntu dwulatka to ja mam syna 1.5roku i jest uznany za największego lobuza w zlobku. co dzień słyszę że kogoś uderzył lub ugryzł. już w sumie mam dość tego gadania babek bo mnie tam nie ma to co im w danym momencie poradze a to że jest taki to już wiem od dawna. jeszcze żeby to ich gadanie było jakieś pomocne dla mnie w stylu porad co mam robić a babki niby powinny być wykwalifikowane a same rozkładają ręce. mówią że żadna kara na niego nie działa. w domu mnie też potrafi uderzyć pociągnąć za włosy wymuszac zwłaszcza na ręce i zwłaszcza w kuchni . oczywiście histerie staram się olewac a na bicie reaguje właśnie trzymając mu ręce przerywając zabawę i mówię że mnie boli ale on się tylko się śmieje. no jest ciężko a chyba ten docelowy bunt jeszcze przed nami.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@malami25 bezpieczniej jeśli zostaniesz w szpitalu...właśnie ta moja koleżanka o której wam opowiadałam trafiła do szpitala bo mały za bardzo jej szalał i została na jedną dobę na kroplówkę....całe szczęście, że była w szpitalu i wszystko było monitorowane, bo na wieczornym KTG małemu zaczęło zanikać tętno ...więc szybka akcja na blok i na cc...ona sama powiedziała, że ktoś tam na górze nad nimi czuwał...

@malami25 bezpieczniej jeśli zostaniesz w szpitalu...właśnie ta moja koleżanka o której wam opowiadałam trafiła do szpitala bo mały za bardzo jej szalał i została na jedną dobę na kroplówkę....całe szczęście, że była w szpitalu i wszystko było monitorowane, bo na wieczornym KTG małemu zaczęło zanikać tętno ...więc szybka akcja na blok i na cc...ona sama powiedziała, że ktoś tam na górze nad nimi czuwał...
O kurde ale to szalał bo sie podduszał czy co było przyczyna ?

@malwi86, zupka jest niegotowana. Zjadłam, ale sama wodę z zupy bez śledzi. Moja siostra i moja mama jadły ja jak były w ciazy, wiec tez troche zjadlam[emoji16]

Jeśli chodzi o majonez ja jem normalnie. Od dawna kupuje majonez tylko kielecki, bo jest naturalny i bardzo smaczny;)

Dzis do obiadu zrobiłam surówkę z buraków, marchewki, czarnej rzodkwi i rzepy. Cos przepysznego[emoji7] koglabym ja jeść i jeść. polecam Wam dziewczyny, bo ma mnóstwo witamin;)

Tez słyszałam o tej aferze materacykowej wlasnie... Rozmawiałam z położna na szkole rodzenia i ona poleca gryka kokos. Mówi,ze od lat sa używane.. Ważne jest ich przechowywanie. Zeby sprawdzic juz przy zakupie jak wyglada materac.

Ja juz zgłupiałam o nie wiem jaki kupić. Ja dodatkowo bede miała jeszcze kosz Mojżesza, chce używany, ale nie mam pojęcia jakie tam sa materace. Ma któraś z Was ten kosz?

Miłej niedzieli[emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry