Jejku ile wiadomości dopiero teraz nadrabiam. U mnie pełna zajetosci niedziela - jutro przyjeżdża do nas teściowa także trochę jest roboty w mieszkaniu; )@malwi86, zupka jest niegotowana. Zjadłam, ale sama wodę z zupy bez śledzi. Moja siostra i moja mama jadły ja jak były w ciazy, wiec tez troche zjadlam[emoji16]
Jeśli chodzi o majonez ja jem normalnie. Od dawna kupuje majonez tylko kielecki, bo jest naturalny i bardzo smaczny
Dzis do obiadu zrobiłam surówkę z buraków, marchewki, czarnej rzodkwi i rzepy. Cos przepysznego[emoji7] koglabym ja jeść i jeść. polecam Wam dziewczyny, bo ma mnóstwo witamin
Tez słyszałam o tej aferze materacykowej wlasnie... Rozmawiałam z położna na szkole rodzenia i ona poleca gryka kokos. Mówi,ze od lat sa używane.. Ważne jest ich przechowywanie. Zeby sprawdzic juz przy zakupie jak wyglada materac.
Ja juz zgłupiałam o nie wiem jaki kupić. Ja dodatkowo bede miała jeszcze kosz Mojżesza, chce używany, ale nie mam pojęcia jakie tam sa materace. Ma któraś z Was ten kosz?
Miłej niedzieli[emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jem majonez. W ogóle nie sprawdzam składu.
@Marcje ja mam taki kosz. Bardzo fajna rzecz przez mniej więcej pierwszych pięć - sześć miesięcy. Kosz wędrował z nami po mieszkaniu i był na noc koło mnie bym miała szybki i łatwy dostęp do dziecka. Plus miałam wrażenie że dziecku jest tam przytulniej niż w dziecięcym łóżeczku
Materac do niego dokupujesz specjalny. Wpisz w wyszukiwarkę materac do kosza m. I wyskoczy Ci kilka rezultatów. Ja mam taki standardowy.
A co do materacy to my mamy materac z Ikei taki ze średniej półki. Jak kupowalismy to były chyba 3 rodzaje... Wydaje mi się, że jest dobry i wygodny.. Do tego dokupilismy taką nakładkę bawełniana też z Ikei.