reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
zainspiorwalas mnie tym filcem. ja maluje chłopakom pokój Kostka pokój jedna ścianę w gwiazdki a u małego w chmurki i chyba kilka zrobię właśnie tak z filcu jak Ty misia. może będzie fajnie wyglądac. gdzie kupujesz filc gdzieś w necie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Miło tak kogoś zainspirować:happy2: Póki co to pomysł się dopiero zrodził więc zerknęłam tylko na allegro jak to wygląda cenowo. I chyba nie jest najgorzej. Takie coś tak dla przykładu ogólnie mogłoby być na większe elementy: Link do: FILC BEŻOWY PREMIUM 600gr SZTYWNY POLSKI JAKOŚĆ A takie coś na dodatki: Link do: Filc dekoracyjny sztywny filcowanie 1,5mm 20x30cm
Myślałam też żeby nad łóżeczko dla Maleństwa jakieś motylki zrobić albo kwiatki na przykład. :)

Witam się nareszcie z domowej kanapy :) oby do końca już był spokój :)

@weronika87 dużo zdrówka

mam szablon i będę odrysowywac od niego.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

też chcę malować małemu w pokoju na jednej ścianie gwiazdki :) i myślałam o szablonie, ale mój mąż chce się bawić ręcznie o_O choć zdolności jakichś specjalnych nie ma - zobaczymy co z tego wyjdzie

Dziewczyny, które wybierają się na glukozę również współczuję :no: ja robiłam prawie dwa tygodnie temu i o ile na samym badaniu nie było źle, to potem pól dnia mnie mdliło

Myślałam też żeby nad łóżeczko dla Maleństwa jakieś motylki zrobić albo kwiatki na przykład. :)

uwielbiam jak nad łóżeczkiem są jakieś motywy fajnie personalizują pokój :)

Ale wynik jaki;) a i tak o grze nie będzie się pamietać . Gratuluje dziewczynom, które już weszły w trzeci trymestr. Ale Wam dobrze! Dobrej nocy styczniowki.

reklama
Do góry