reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Immunoglobulina jest darmowa po porodzie jesli ujemna mama urodzi plusowe dziecko.
Ja jestem ARh- maz jest AB Rh+ pierwszy syn minusowy, immuno mi niepodali. Teraz co jakis czas dostaje skierowanie naCoombsa, teraz ok 26tyg mi badali,ale drugi syn tez raczej minusowy.

Z odplatna immuno za 500zl stykam sie po raz pierwszy...

reklama
To może napisze coś od siebie :)
Spodziewamy się chłopca (Franka) to będzie nasze pierwsze dziecko :)
Jeszcze pracuje ale powoli zastanawiam się nad l4..
Dziewczyny was tez bolą biodra? [emoji24]
Czytała któraś z was książkę Kaz Cooke, ciężarówka przez 9 miesięcy?
Polecam [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Polecam [emoji4]

Ja czytam. Fajna. Widać, ze dużo pracy włożyła polska redaktorka, bo wszystko dostosowane do naszych realiów.

Polecam [emoji4]

Mnie bolały do tego stopnia ze chodzic czasem nie moglam. Bardzo pomoglo spanie z poduszka miedzy nogami (nawet taka stara splaszczona)

@Ola0590 ja zawsze przedluzam z godzinke od momentu kiedy zrobie sie spiaca I duzo lepiej zasypiam I lepiej spie generalnie.

reklama
@aniay dzięki za rade :) dziś wypróbuje, bo ból staje sie nie do zniesienia [emoji15]

Powodzenia, jak masz dluga poduszke(albo zlozona koldre/koc to upewnij sie ze podparte masz kolana I kostki I troche uda.
Bo jak tylko miedzy kolana poduszke wkladalam to i tak stawy biodrowe bolały.

Do góry