reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@malwi86 ja tez termin na 26.01 i dzis 24t1d :) A cEmu w szpitalu leżysz?
Wczoraj dostałam niewielkiego krwawienia podobno to jakaś dziurka przy wewnętrznej części szyjki wieczorem miałam już tylko różowy śluz ac dziś jest czysto.mam zalecenia dużo leżeć i jestem na obserwacji. Załamała mnie ta sytuacja.w zeszłym roku poronilam w tej ciazy miałam plamienia w 8 i 14 tyg. Marze juz o styczniu

reklama
Co do książki kaz Cook tez ja mam ale tylko w wersji papierowej i polecam fajnie napisana z humorem który w ciazy się przydaje:). ja kupiłam na olx

Shaer nie strasz bo mój syn też miał przepukline.

Anula a jak Ty się czujesz i Twoja szyjka?
co do boli to mnie po nocy zawsze strasznie bolą plecy i brzuch mimo że nie jest duzy już mi bardzo przeszkadza.no i zgaga jest straszna. zresztą ja nie mogę dużo zjeść bo od razu źle się czuję więc jak słyszę że ktoś mówi że kobiety w ciąży się objadaja to mnie to śmieszy. ja jem mało naprawdę mało i sama się dziwię że mimo to rosne. ale to wszystko przerabialam w pierwszej ciąży więc wiem że te wszystkie ciągnięcia kłócić bóle w pachwinach to norma i się nie martwię. zawsze jak ktoś pyta jak się czuje mówię że no jak to w ciazy no bo co nie oszukujmy się że fizycznie to nie jest rewelacyjny stan ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tak samo jest u mnie mam malutki brzuszek ale ostatnio zaczął mi jyz przeszkadzać bo kręgosłup boli nie ma sie jak położyć schylać sie i ruszać jest już jakoś tak ciężko:)

@malwi86 to trzymaj sie i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Oszczędzaj sie. Do stycznia niedaleko:) 26.01 urodzimy piękne zdrowe bobaski :)
Dzien dobry wszystkim. O styczniówkom rosną brzuchy i zaczynaja narzekac:) Mnie nic nie boli ale jak duzo pochodzę to wtedy rzeczywiście jak stara babcia jestem tu mnie szczyka tu mnie rwie :) Nie cierpię nocy bo od leżenia bola mnie plecy i z brzuchem nie wygodnie strasznie mi sie spi. Także witam w klubie :)

Dzien doberek :)

Uuu ale sie dziewczyn ujawniło [emoji16] super! Witamy[emoji6]

Ja jeszcze w łóżeczku, mozemy sobie dzis dłużej poleżeć z M bo synek wywieziony :) a moj drugi synek urządza sobie wlasnie niezle harce w brzuchu [emoji7] miłego dnia [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też melduje się z łóżka. Dzieciaki po śniadaniu, oglądają bajki, M przysypia a ja siedzę pod kołderką z kawką w ręku. Noc miałam kiepską, nie mogłam odetkać nosa, zgaga piekła, synek miał imprezę w brzuchu- kopał, obracał się i czkał. Spałam praktycznie na siedząco;)

@KIKI83 jak tam randka, udana?

@maryqska a co robisz zawodowo? Wydaje misię, że coś już o tym pisałaś ale wypadło mi:baffled:. To przez elastynę, mózg mi się zanadto rozluźnił. Tez mam cały czas myśli, że do końca października nie wyrobię w pracy. Te 4 dni zwolnienia, które teraz miałam, mimo choroby pozwoliły mi trochę odetchnąć i teraz boje się poniedziałku i powrotu do tygla brrryyyy....

reklama
@malina4444 ja pracuje na pol etatu (czasem wiecej bomba początku nawet po 38h) w sklepie co otworzyli koło nas wiec miałam chwilkę, na części z ciastami; moj Maz ma taka prace, ze chciałam cos dorywczo, ale zeby z nim sie zgrać godzinowo, wiec ja przeważnie pracowałam od 17-23
Zadna ambitna praca nie w moim zawodzie, ale tak głupio mi odchodzić z dnia na dzien, choc tam to kazdy ma mnie w ... liczy sie praca, praca, praca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry