reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja również dołączam się do prośby @iryski. Śledzę na bieżąco wasze forum (chyba nie pominęłam ani jednego postu od lipca) ;) ale brak czasu spowodowany posiadaniem 2 latka w domu i chodzeniem do pracy nie pozwala mi się udzielać. Zatem proszę nie uciekajcie.
A Ty nie jesteś z ebobasa? Bo coś kojarzę... Pewną Dominikę.

A ja dziś byłam u mamy :-) myślałam że ma na zbyciu jakieś łóżko na zbyciu. I nie ma... Trzeba kupić. I do tego prześcieradło i kołdrę i poduszki...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie! I ja chciałabym się przyłączyć :) w styczniu zostanę po raz drugi mamą. Tym razem oczekujemy chłopczyka. Mamy już 20 miesięczna córeczkę, też że stycznia ;) aktualnie kończę 27 tydzień. Jak na razie ciąża bez komplikacji. Pozdrawiam Was serdecznie !

A ja mam pytanie :biggrin2: do bardziej uświadomionych Koleżanek...

Mam grupę BRh- więc obowiazkowo badałam odczyn Coombsa. Ponieważ to moje pierwsze dziecko nie występuje konflikt. Jutro idę na powtórkę odczynu Coombsa (27 tc). Lekarz wpisał mi receptę na immunoglobulinę, która kosztuje 500 złotych i ma zabezpieczyć przed konfliktem kolejną ciążę (o ile takowa będzie, mam 34 lata i rezerwa mi się kończy). Nie wiem jaką grupę krwi ma mój mąż. Czy jeśli miałby Rh- konflikt byłby wykluczony?:confused:

reklama
Do góry