reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ogolnie Was czytalam, mialam cos odpisac, a nawet nie wiem co i komu :(

jestem totalnie zmeczona, pojechalam wreszcie do lekarza, dostalam zwolnienie, powiedziala, ze na 2tyg., ale jak w domu zajrzalam, to nic nie napisala na kartce, zadnej daty :(

wiec jutro do nich zadzwonie i im powiem,
nawet mi nie zaplaca, na to wychodzi, ze za duzo zachodu, lekarz musi wypisywac specjalne formy, a tak naprawde zaplaca mi jakies grosze,
ale odsapne w domu, wieczory tez w domu, jak cos to wroce na chwile do grudnia pociagne i zwalniam sie, bez cholernych wyrzutow sumienia; moze jeszcze Maz wyjedzie to posiedze w domu, a On zarobi extra kase

reklama
I ja na nogach.Ja termometr muszę kupić jakiś napewno także rady jakie i mi się przydadzą.
Witam nową mamusię.Jesień przyszła i zimno wietrznie i pada ale jak tak wszyscy siedzimy w domku razem to mi na serduszku ciepło (gramy w gry lub poprostu leżymy film oglądamy ).
Jutro chciałam na giełde do Warty jechać kurtke bym sobie kupiła mąż załatwił sobie wolny a tu na złosć ma padać wrrr wiec jak bedzie padac do do ikei do łodzi pojedziemy -jeszcze nigdy nie byłam w ikei.

@nutka13 nie byłaś w ikei??? Ja juz planuje wypad
Widziałam migawki ze juz świąteczne rzeczy sa wiec bede na nie polować

A u nas tez zimno brrrr
Aż boje sie tej zimy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety u nas niema ikei najbliżej do łodzi 56 kilo i jak byliśmy w łodzi to czasu mała albo zawsze coś
No to sobie pooglądam i może coś kupie z świątecznych stroików

Hej dziewczyny :)
Długo nic nie pisałam bo troszke czasu z moim M spedziłam :) Byłam wczoraj na zakupach i kupilam smoczek rozowy z Hello Kity byłam tak strasznie zadowolona że humor utrzymuje mi sie do dzisiaj. Niby taka duperelka ale te rzeczy do maluchów są tak sliczne ze nei da sie oprzec jak sie na nie patrzy. Chciałam kupic wiecej rzeczy ale mam juz pozamawiane duzo na allegro.

Co do rad mi się przyda kazda jedna co do dzidziusia i co kupic poniewaz jestem zielona. Wczoraj nawet z głupim smoczkiem sie zastanawialam czy taki moze byc i jaki to trzeba tyle zachodu z taka mala rzecza :)

Wczoraj jak siedzialam z moim facetem to stwierdzil ze bedzie za mna bardzo tesknil jak w poniedzialek pojade juz do swojej rodzinki przed slubem prawie na tydzien. Nasze pierwsze rozstanie chocby na kilka dni odkad jestesmy ze soba masakra.

Kochane gratulacje udanych wizyt wszystkim pominietym przezemnie mamom :*

@maryqska i @betina79 jeszcze chodzicie do pracy ? Może powoli czas na l4 jak jestescie zmęczone.. ja tez tak nie chciałam nie chciałam a teraz mam moja upartosc i tryb lezacy. Więc jak macie okazję to się nie przejmujcie co kto powie ani czy da sobie radę poprostu mykac i dbac o siebie :*

@ankamaz wiesz ze ja tez ? Mam nadzieje że te włoski pozniej poschodzą bo wiecej mam na brzuchu niz na nogach masakra jakas :) Zima sie zaczyna yeti powrócił :)

@Andziulkag81 ja miałam twardy brzuch cały czas nawet mnie to bolało i musze brac magnez 3 x1 bo lekarka powiedziała ze tak nie powinno byc. Moze zapytaj swojego ?

@Beata93 widze co lekarz to inna opinia.. dużo odpoczywaj bo z tym nie ma żartów. Mi się skróciła przez 2 tygodnie az1 cm więc trzeba bardzo duzo odpoczywac i lezec zeby sie nei doprowadzic do takiego stanu

@Marcje gratulacje udanej wizyty :) Duzy chłopak już :) A który już masz tydzień ?

reklama
Witam nowa mamusie

Ja jakas rozstrojona,nadal nie wiem gdzie bede rodzic i czy tu zwozic wozek i lozeczko i w ogole co robic.
Czekamy na to pismo z wynikami jak na zbawienie.
Dzis sie pozale. Mialam przyjaciolke od szkoly podstawoeej, potem drogi sie rozeszly ale jakis kontakt byl. Rozmawialam z nia na FB nawet ostatnio kilka razy. Niedawno wyszla za maz, jest w ciazy i slowem nie powiedziala... jakos mi tak bardzo przykro wiecie?
Napisalam jej pod zdjeciem ze gratuluje, bo w sumie co wiecej. Jestem ostatnio niespokojna, chce wic gniazdko a nie moge i to chyba dlatego. Maz dla mnie kochany, a ja jakas smutna przygaszona i samotna.

@marlena:) ja nawet smoczusia nie kupilam... ma jeden co dostalam od ginekologa.

Do góry