Kateflower
Zaciekawiona BB
Witam 20 stycznia do nas spadnie drugi anioł z nieba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda? Ja ruszam jutroGato, basen w ciąży to świetna sprawa. Robi dobrze na wszystko. Muszę się też zmotywować, bo w pierwszej ciąży chodziłam regularnie.
serdecznie Ci dziękuję za podpowiedzi. Tzrochę się uspokoiłam. Zastosuję się do Twoich rad, Ty w końcu z tym żyjesz, więc wiesz doskonale co robić Poradzę się również lekarza, czy cokolwiek będziemy z tym robić, czy obserwujemy tylkoNajważniejsze jest cosnienie spoczynkowe, jesli nie jest podwyzszone to nie jest źle. W ciagu dnia wysiłek, stres, nerwy, kofeina, sol I inne rzeczy podnosza cisnienie w środku dnia. (ja mam bez lekow spoczynkowe 140/100 a w ciagu dnia 160/120)
Daj sie poprowadzic lekarzowi, powiedz mu o różnicy cisnienia, moze potrzebujesz lekow tylko na dzien.
Sama z siebie mozesz ograniczyć sol I kofeine I postarac sie unikac sytuacji stresowych I nerwowych ( na ile to możliwe) i postarac sie o przynajmniej pół godziny spokojnego spaceru dziennie ( to sa ogolne zalecenia dla osob z nadcisnieniem)
chętnie pooglądam Dzięki @KIKI83 za linkDziewczyny znalazłam fajny kanał na YouTube. Dziewczyna ma kilka fajnych filmików o wyprawce, o porodzie itd. Jak Wam się nudzi (szczególnie tym na zwolnieniach jak ja ) to zawsze możecie włączyć
to samo mówił mój lekarz, więc od wczoraj mierzyłam już mniej on nawet mówił, że mam spróbować raz na dwa dni, żeby tak ciągle o tym nie myślećZapomnialam jeszcze dodac żebyś nie mierzyla cisnienia czesto, rano I wieczorem wystarczy, dla wielu osob czeste mierzenie cisnienia I stres z tym zwiazany podwysza je nienaturalnie.
W którym tygodniu jesteś? Mój robaczek 750 waży i 30 cm długi lekarz mówi że dosyć spory jak na 24 tc ale mam się nie martwić bo chłopcy zawsze są więksi [emoji3] [emoji12]Hej dziewczyny!
U nas remont i remont... Zejdzie dłużej niz sie tego spodziewałam.. Ja juz zmęczona.. Bo nie mam własnego miejsca i wszystko porozwalane..
Dzis byłam u nowej lekarki, ta pracuje w szpitalu w którym chce rodzic . Jestem zadowolona z wizyty, podejrzałam mojego Kubusia i wazy juz ponad 900g, wiec juz całkiem spory chłopak z niego. No i dostałam l4 Dzis tez byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia, póki co zapowiada sie ciekawie
Miłego wieczorku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie moge odnaleźć prywatnego forum, możecie podrzucić linka? Nie wiem czy ja tez mam tam dostęp ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom