reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@aniay współczuje sytuacji w pracy

Ja juz sama wymiękam w pracy, po 4h stania, chodzenia mam taki ból
Ze dzis pomyslałam, zeby moze isc na L4 i niech mi płaca
Musze pomyśleć o tym wszystkim

@Shaer powodzenia jutro na wizycie

@malina4444 zdrówka dla Was, dla całej rodzinki

@Ketrinna przeraziła mnie ta historia
Ja tez pare razy moze niechcący, przez nieuwagę walnęła sie w brzuch bardziej powozem pępka, ale jednak ;((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień doberek dzisiejsza noc to jakaś masakra wierciłam sie całą noc wszystko mnie bolało jak leżałam,za oknem ciemno deszczowo brrrrrrrrr.
Gratulacjie udanych wizyt ,chyba ja będe ostatnia z piciem glukozy bo jak pójdę do lerkarki to będzie 28 tydzień końcówka wiec nie wiem na co ona czekała z tym skierowaniem ,jak tak czytam to już będzie za puzno na takie wyniki obecnie 25 tydzień i 3 dzień

Ja nadal sie oblesnie czuje po gluozie. Nie moge do siebie dojsc. Czuje sie jak w pierwszych tygodniach ciazy. Nie moge patrzec jak starszak skacze i kreci sie w kolko bo mi rosnie wielka, gesta slinowa klucha w gardle i chce wyjsc. Jestem bardziej nerwowa niz bylam, chyba dlatego ze teraz czekamy na wyniki i nie wiemy jakie beda...

Wczoraj moj dziec szykowal sie z tata do pkola. Jak go odebralam to mial koszulke tylem do przodu i spodnie tez (ze mna ubiera sie sam i zaklada dobrze) ale kazalam mu isc przelozyc i tyle.

Jakas opuchnieta sie robie...

Wogole dzis dzwoniłam dowiedzieć sie o macierzyński i czy mogę pójść wcześniej i Pani mi powiedziała ze mogę tez isc na l4
Szczerze mówiąc nawet o tym nie myslalam, ale jutro jak mi sie uda jadę do lekarza z nia porozmawiać
Jest mi coraz ciężej, a po 4h pracy to ledwo idę, tak mnie wszystko boli i kuleje
Zapytam czy mi da l4 jak nie to sama nie wiem chyba sie zwolnię
Dam im 2 tyg wypowiedzenia i tyle
Nie pociągnę dalej
Jestem bardzo zmeczona
Musze pomyśleć jak porozmawiać z lekarka

Martyna super 5h to juz luksus ;)

Napewno mi da
Ja tak trochę złe sie czuje isc na to l4 ale zaś nie chce chojraczyc bo tak naprawde nie wyrabiam
Moze chwila odpoczynku
Pozwoli mi wrócić
I tak juz planuje pracowac do końca listopada
Ech ten dystans sie skraca

Dzien dobry wszystkim:)
@maryqska wez L4 czym ty sie przejmujesz? Myśl trochę o sobie i swoich funduszach a nie troszczysz sie o pracodawcę swoim kosztem, a pracodawca sobie poradzi bez Ciebie na pewno. Jesteś zmęczona to idz na l4 odpocząć i nie ma nad czym sie sto lat zastanawiać :)
Mamy dzis wizytujące prócz Shaer? Trzymam kciuki.
Shaer cieszę sie ze wyniki dobre, szkoda ze ta glukoza cie tak meczy.
@Anula0000 jak tam mąż?
Jak nasze chorowitki zakatarzone?
Ja w nocy spac nie mogłam wiec bawiłam sie z bobaskiem ja mu pukałam w brzuch a on odpowiadał:) po 5 minutach mu sie znudziło i poszedł spac ;)
Wczorajsze wizytujące gratuluje udanych wizyt i zdrowych pociech.
Miłego dnia

reklama
Maryqska właśnie dlatego mnie też to tak przeraziło, nie wiedziałam że coś takiego jest wogóle możliwe i teraz staram się bardziej uważać na brzuszek

Do góry