reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej!

Ja już w domku. Jednak nie zostałam w Krakowie, bo kumpela się rozchorowała. Więc sama wracałam autem z Adasiem, stresik oczywiście był, bo sam wyjazd z Krakowa to dla mnie wyzwanie.

Idealka, w Ikei też zawsze brzuchatki :D

Kolorowa, czyli jeśli ja zapłaciłam za wizytę na której miałam badanie na fotelu + usg 100zł to tanio? Myślałam że nomalnie :)

Danutka zdrówka dla Was!

reklama
@Danutka24 no jak mnie denerwują takie zachowania! Naprawdę chora przyszła do domu, gdzie dziecko i ciężarna?? No po prostu masakra :/ Ja teraz po 5 razy wszystkich dopytuję czy zdrowi itd, bo ludzie naprawdę nie czują takiego obowiązku i jakiejś takiej troski o drugiego człowieka :/ Smutne to :(

Powodzonka dziewczyny z remontami :) Pokażcie zdjęcia po metamorfozach :) Ja uwielbiam takie rzeczy :) Mnie żadne remonty nie czekają, ale nawet zakup dodatkowej komody czy szafy to już dla mnie radocha :) Dobrej nocy, szczególnie tym pochorowanym. Obyście wstały zdrowsze :*

Witajcie od wczoraj próbuje cos na skrobać a padam, niby wczoraj nie pracowała a od rana na nogach do wieczora
A dzis pobudka o 6.30 płacząca krzycząca Julka bo chciała ze mną spac a Tatę wyrzucić i jakos tak wyszło, ze jeszcze z Malzem sie pokłóciłam
Ech
I teraz jak juz człowiek ma chwilkę to do pracy
I

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Wam, ze brzuch juz mi tak ciazy, ze wydaje mi sie ze z Corka na tym etapie miała mniejszy, śmieje sie, ze mogłabym juz rodzic
Nie wyobrażam sobie, ze jeszcze mi większy urośnie

Ja tatuaż juz robie i robie od 20
Strasznie mi sie podobają i ciagle cos ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry