reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@HappyBabyMama dzisiaj bede lezec jedynie swiadowa w odwiedziny przyjedzie zeby dogadac kilka spraw ale to na szczescie ja sie juz ruszac nie musze ... wczoraj musialam isc do pracy na chwilke zdac klucze pozabierac swoje rzeczy a tak caly dzien lezalam
To super, poodpoczywaj sobie niech inni w koło ciebie troszke pobiegają ;)

reklama
Marlena dziewczyny mają rację -odpoczywaj
Anula -co z mężem wiadomo już? Oby szybko wrócił do zdrowia
Shear a kiedy będziecie mieli wieści nt tego szczecina?

U mnie kiepska noc straszne bolał mnie brzuch i miałam biegunkę do tego młody strasznie kopal Co potegowalo ból. Chyba wszystko to z nerwów bo mnie P. wczoraj do szału doprowadził. Po 5 dniach wracał wczoraj z delegacji od 19 czekaliśmy na niego chodząc z okna do okna z ten Baran odwozac kolegę zatrzymal się u niego na piwko i wylądował w domu o 21. Nie spieszylo mu się do syna i żony najwidoczniej. Nie odzywamy się do siebie. Oczywiście to ja jestem histeryczka i nie wiadomo o co się czepiam. Wrrrrr .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Marlena dziewczyny mają rację -odpoczywaj
Anula -co z mężem wiadomo już? Oby szybko wrócił do zdrowia
Shear a kiedy będziecie mieli wieści nt tego szczecina?

U mnie kiepska noc straszne bolał mnie brzuch i miałam biegunkę do tego młody strasznie kopal Co potegowalo ból. Chyba wszystko to z nerwów bo mnie P. wczoraj do szału doprowadził. Po 5 dniach wracał wczoraj z delegacji od 19 czekaliśmy na niego chodząc z okna do okna z ten Baran odwozac kolegę zatrzymal się u niego na piwko i wylądował w domu o 21. Nie spieszylo mu się do syna i żony najwidoczniej. Nie odzywamy się do siebie. Oczywiście to ja jestem histeryczka i nie wiadomo o co się czepiam. Wrrrrr .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@kamisia1101 beda go diagnozowac w kierunku choroby refluksowej zoladkowo-przelykowej i podejrzewaja przepukline niestety... M. po lekach, ktore dostal czuje sie lepiej. Wiecie jak to w weekend w szpitalu... Nic sie nie dzieje, zatem pewnoe pare dni tam pobedzie... Ehhhh

Witam kochane!!!

Anula0000 zdrowka dla meza , wiadomo juz cos?

Marlena odpoczywaj tyle ile sie da;) kiedy nastepna wizyta?

HappyBabyMama pochwal sie wozkiem i fotelikiem;)

Kamisia oby w dzien cie tak nieprzeczyszczalo:/
Wspolczuje nocki...
No nie fajnie zrobil M...ehhh

Shaer zebys tymi biegunkami sie nie odwodnila...
Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie komisji;)

Katem pochwal sie wozeczkiem;)

Musze wjesc dzis na kompa i obejrzec wasze fotki bo w tel niemoge zadnych zobaczyc a i sama mam pare do wstawienia;)

@MiMeMi dzieki

@kamisia1101 odpowiedz od 2 do 3 tygodni wiec jakos do polowy pazdziernika ma nadzieje, ze bedzie pozytywna i ze zacznie jak najszybciej zeby byla kasa (teraz nie ma wyplaty) i zeby mozna bylo procedure z mieszkaniem zaczac i ruszyc z remontem ale raczej urodze i bede pierwsze dni z bobasem tutaj....

@Anula0000 trzymamybza niego kciuki, jak refluks to da sie przezyc, przepuklina gorsza i nie warto czekac z zabiegiem zeby sie nie pogorszylo

@julia0903
Odwodnilam sie juz nieco, ale biore elektrolity duzo pije. Nawet cole odgazowana wyzlopalam z dwie szklanki. Staram sie tez jesc nieco wiecej.
Mialam jutro isc na glukoze i badanie moczu,ald chyba nie ma sensu?

Kamisia no urwis z tego twojego meza. Łącze sie w bólu mój od trzech dni na wyjezdzie z ludźmi z pracy gad jeden!
Shaer gorzka czekolada jest dobra na biegunke, ryż, gotowana marchewka wszystko co wchłania wode. Spróbuj sobie ugotować ryż z marchewka i sola i jesc dwa dni i biegunka powinna ustąpić. A z drugiej strony tak długo trwająca to moze poradzić sie lekarza. Ja raczej tez mam całe życie ten problem ale ja mam chyba drażliwe jelito tak jak moja mama i siostra wiec przyzwyczaiłam sie, teraz po żelazie jest trochę inaczej. A co do robienia badań to ja bym mimo wszystko zrobiła najwyżej powtórzysz chyba ze masz płatne. Kiedy masz lekarza?
Anula na pewno mężem sie zajmą dopiero w poniedziałek ale dobrze ze mniej wiecej wiedza co i jak.

Anula0000 oby podejrzenia niebyly sluszne i zeby M szybko doszedl do Siebie;)

HappyBabyMama ja tez mam ten fotelik;)
Oczywiscie czekamy na foto jak odbierzesz;)
Ja wozek planuje kupic w listopadzie, teraz jeszcze skupie sie na pierdolkach bo wozek bedzie najdrozszy...

Wczoraj za pomoca braci i taty zlozyli mi szafe dla malego, dzis mama przyjdzie i troszke i pomoze dojsc do ladu;)
Kolyska ladnie stoi , mam juz zdeklarowala sie ze kupi mi przewijak, stoliczek taki z Ikei;)
Bo gdy kupilam kolyske okazalo sie ze niema gdzie przewijac:/

Shaer wydajem mi sie ze jest sens zobaczysz w jakim stanie jest twoj organizm i co warto zrobic by poprawic...

reklama
Do góry