reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@HappyBabyMama dzisiaj bede lezec jedynie swiadowa w odwiedziny przyjedzie zeby dogadac kilka spraw ale to na szczescie ja sie juz ruszac nie musze ... wczoraj musialam isc do pracy na chwilke zdac klucze pozabierac swoje rzeczy a tak caly dzien lezalam
To super, poodpoczywaj sobie niech inni w koło ciebie troszke pobiegają ;)

reklama
Marlena dziewczyny mają rację -odpoczywaj
Anula -co z mężem wiadomo już? Oby szybko wrócił do zdrowia
Shear a kiedy będziecie mieli wieści nt tego szczecina?

U mnie kiepska noc straszne bolał mnie brzuch i miałam biegunkę do tego młody strasznie kopal Co potegowalo ból. Chyba wszystko to z nerwów bo mnie P. wczoraj do szału doprowadził. Po 5 dniach wracał wczoraj z delegacji od 19 czekaliśmy na niego chodząc z okna do okna z ten Baran odwozac kolegę zatrzymal się u niego na piwko i wylądował w domu o 21. Nie spieszylo mu się do syna i żony najwidoczniej. Nie odzywamy się do siebie. Oczywiście to ja jestem histeryczka i nie wiadomo o co się czepiam. Wrrrrr .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Marlena dziewczyny mają rację -odpoczywaj
Anula -co z mężem wiadomo już? Oby szybko wrócił do zdrowia
Shear a kiedy będziecie mieli wieści nt tego szczecina?

U mnie kiepska noc straszne bolał mnie brzuch i miałam biegunkę do tego młody strasznie kopal Co potegowalo ból. Chyba wszystko to z nerwów bo mnie P. wczoraj do szału doprowadził. Po 5 dniach wracał wczoraj z delegacji od 19 czekaliśmy na niego chodząc z okna do okna z ten Baran odwozac kolegę zatrzymal się u niego na piwko i wylądował w domu o 21. Nie spieszylo mu się do syna i żony najwidoczniej. Nie odzywamy się do siebie. Oczywiście to ja jestem histeryczka i nie wiadomo o co się czepiam. Wrrrrr .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

@kamisia1101 beda go diagnozowac w kierunku choroby refluksowej zoladkowo-przelykowej i podejrzewaja przepukline niestety... M. po lekach, ktore dostal czuje sie lepiej. Wiecie jak to w weekend w szpitalu... Nic sie nie dzieje, zatem pewnoe pare dni tam pobedzie... Ehhhh

Witam kochane!!!

Anula0000 zdrowka dla meza , wiadomo juz cos?

Marlena odpoczywaj tyle ile sie da;) kiedy nastepna wizyta?

HappyBabyMama pochwal sie wozkiem i fotelikiem;)

Kamisia oby w dzien cie tak nieprzeczyszczalo:/
Wspolczuje nocki...
No nie fajnie zrobil M...ehhh

Shaer zebys tymi biegunkami sie nie odwodnila...
Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie komisji;)

Katem pochwal sie wozeczkiem;)

Musze wjesc dzis na kompa i obejrzec wasze fotki bo w tel niemoge zadnych zobaczyc a i sama mam pare do wstawienia;)

@MiMeMi dzieki

@kamisia1101 odpowiedz od 2 do 3 tygodni wiec jakos do polowy pazdziernika ma nadzieje, ze bedzie pozytywna i ze zacznie jak najszybciej zeby byla kasa (teraz nie ma wyplaty) i zeby mozna bylo procedure z mieszkaniem zaczac i ruszyc z remontem ale raczej urodze i bede pierwsze dni z bobasem tutaj....

@Anula0000 trzymamybza niego kciuki, jak refluks to da sie przezyc, przepuklina gorsza i nie warto czekac z zabiegiem zeby sie nie pogorszylo

@julia0903
Odwodnilam sie juz nieco, ale biore elektrolity duzo pije. Nawet cole odgazowana wyzlopalam z dwie szklanki. Staram sie tez jesc nieco wiecej.
Mialam jutro isc na glukoze i badanie moczu,ald chyba nie ma sensu?

Kamisia no urwis z tego twojego meza. Łącze sie w bólu mój od trzech dni na wyjezdzie z ludźmi z pracy gad jeden!
Shaer gorzka czekolada jest dobra na biegunke, ryż, gotowana marchewka wszystko co wchłania wode. Spróbuj sobie ugotować ryż z marchewka i sola i jesc dwa dni i biegunka powinna ustąpić. A z drugiej strony tak długo trwająca to moze poradzić sie lekarza. Ja raczej tez mam całe życie ten problem ale ja mam chyba drażliwe jelito tak jak moja mama i siostra wiec przyzwyczaiłam sie, teraz po żelazie jest trochę inaczej. A co do robienia badań to ja bym mimo wszystko zrobiła najwyżej powtórzysz chyba ze masz płatne. Kiedy masz lekarza?
Anula na pewno mężem sie zajmą dopiero w poniedziałek ale dobrze ze mniej wiecej wiedza co i jak.

Anula0000 oby podejrzenia niebyly sluszne i zeby M szybko doszedl do Siebie;)

HappyBabyMama ja tez mam ten fotelik;)
Oczywiscie czekamy na foto jak odbierzesz;)
Ja wozek planuje kupic w listopadzie, teraz jeszcze skupie sie na pierdolkach bo wozek bedzie najdrozszy...

Wczoraj za pomoca braci i taty zlozyli mi szafe dla malego, dzis mama przyjdzie i troszke i pomoze dojsc do ladu;)
Kolyska ladnie stoi , mam juz zdeklarowala sie ze kupi mi przewijak, stoliczek taki z Ikei;)
Bo gdy kupilam kolyske okazalo sie ze niema gdzie przewijac:/

Shaer wydajem mi sie ze jest sens zobaczysz w jakim stanie jest twoj organizm i co warto zrobic by poprawic...

reklama
Do góry