reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Marcje duzo siły na remont :) będziecie teraz robili sobie mieszkanko u rodzicowi? Twoich czy męża?
Ostatnio bardzo bawi mnie widok ciężarówek właśnie w sklepach budowlanych i wykończeniowych. W LeroyMerlin padł rekord, po tym jak zaczęłam liczyć, było 11 brzuchatek a to był niedzielny wieczór. W poniedziałek byłam w Bricoman a tam kolejne.. Oj.. Nie możemy usiedzieć z założonymi rekami.. [emoji23]

Zdrowka chorowinkom!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane :) ja melduje się przy drugim śniadaniu :) pierwsze zjadłam w łóżku przed 6ta [emoji12][emoji12][emoji12]

@MamusiaToJa w tatuażu niestety duża role odgrywa sprzęt jakim jest wykonywany i umiejętności tatuażysty :) no i ewentualnych strach przed igłami.

Ja mam wytatuowane ekstremalne miejsca zebra, brzuch, lędźwie, klatkę (mostek), stopę i większości nie czułam a czułam np rękę która robił inny tatuażysta to jest zabawne ;) także nie mam się czego bać wystarczy iść do dobrego studia tattoo tam na prawno używają najnowszych maszynek które nie szarpią skory [emoji8][emoji8][emoji8]

Hej kochane :) ja melduje się przy drugim śniadaniu :) pierwsze zjadłam w łóżku przed 6ta
emoji12.png
emoji12.png
emoji12.png

@MamusiaToJa w tatuażu niestety duża role odgrywa sprzęt jakim jest wykonywany i umiejętności tatuażysty :) no i ewentualnych strach przed igłami.

Ja mam wytatuowane ekstremalne miejsca zebra, brzuch, lędźwie, klatkę (mostek), stopę i większości nie czułam a czułam np rękę która robił inny tatuażysta to jest zabawne ;) także nie mam się czego bać wystarczy iść do dobrego studia tattoo tam na prawno używają najnowszych maszynek które nie szarpią skory
emoji8.png
emoji8.png
emoji8.png

Właśnie z nią jest trochę
Hej kochane :) ja melduje się przy drugim śniadaniu :) pierwsze zjadłam w łóżku przed 6ta [emoji12][emoji12][emoji12]

Ja mam wytatuowane ekstremalne miejsca zebra, brzuch, lędźwie, klatkę (mostek), stopę i większości nie czułam a czułam np rękę która robił inny tatuażysta to jest zabawne ;) także nie mam się czego bać wystarczy iść do dobrego studia tattoo tam na prawno używają najnowszych maszynek które nie szarpią skory [emoji8][emoji8][emoji8]

Tylko ona wszystkie tatuaże robiła i tego samego faceta :p ma tatuaz na nadgarstku,kregoslupie i na udzie.Nigdy wcześniej nie miała takich akcji,bolało, ale było ok.A teraz nawet jakiegos psikadła przeciwbolowego użył. Nie wiem,moze jakos gorszy dzień miała...?

Właśnie z nią jest trochę

Tylko ona wszystkie tatuaże robiła i tego samego faceta :p ma tatuaz na nadgarstku,kregoslupie i na udzie.Nigdy wcześniej nie miała takich akcji,bolało, ale było ok.A teraz nawet jakiegos psikadła przeciwbolowego użył. Nie wiem,moze jakos gorszy dzień miała...?
Nasze odczuwanie bólu jest zalezne od dnia cyklu dziewczyny. Na owulacje czyli w środku cyklu imne I na okres inne. O ile kojarze dobrze to ja na owu nie moglam brwi ani niczego innego depilowac bo tak bolalo ze ryczalam (ale odkad mi sie zrobily nieregularne okresy to mi sie to poprzestawialo I nie widze zaleznosci)

Witam po posiekanej nocy, chyba co dwie godziny do toalety latalam.

Dzień dobry październiku!
Lubię weekendy, bo D zawsze robi śniadanie do łóżka. A głód po nocy u mnie największy.
Olivka, gdzieś czytałam, że torbiele często wchłaniają się zanim dziecko się urodzi.
Dziękuję za dostęp do zamkniętego, jak znajdę więcej czasu to Was sobie pooglądam i pokażę swoich :)
Marcje, mam nadzieję, że zobaczymy efekty Waszych prac, może coś się uda odgapić.
Miłego weekendu :)

cześć dziewczyny :)

@Olivka nie martw sie na zapas, napewno wszystko wyjdzie dobrze na kolejnych badaniach.
@gato, bardzo smutna historia, współczucia dla tej kobiety
@Marcje, my planujemy tez maly remont, pomalowanie pokoju itd. Jak na razie moj M odklada to caly czas na potem ;)
Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam, tylko raz wstałam do toalety (normalnie chodze po kilka razy w nocy).
Slonce sie przebija przez chmury, zapowiada sie ladny dzien. Dzis poczatek pazdziernika, kolejny miesiac za nami :)
Udanego dnia wszystkim :)

hej dziewczyny u nas znowu dramat nocny już mnie to zalamuje tak jak gadanie babek w zlobku jaki to Kostek urwis i lobuz... zupełnie nie wiem jak z tym walczyć. czeka mnie teraz tydzień gdzie mój m wraca z pracy po 22 i już się boję a później weekend jego na uczelnie bo postanowił się dokształcic jeszcze na starość ;) szczerze powiem trochę się boję że nie podołam i zje się to skończy dla mojej szyjki ale wyboru nie mam.

olivka co do torbieli to mój syn miał stwierdzone na polowkowym ale jeszcze w ciąży się wchłonely. lekarz mówił ze zazwyczaj się wchłaniają w ciąży ale nawet jeśli nie to ludzie z nimi żyją i nawet o tym nie wiedzą.wtedy też moja szyjka była bardzo krótka i lekarz mowil ze te torbiele to pikuś przy moim zagrożeniu przedwczesnym porodem więc głową do góry. mojej znajomej synkowi też się wchlonely jeszcze w ciąży.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny!
weekend zaczal sie milo i nalesnikowo ;) ale zaraz potem synek jakis taki oslabiony, ze stanem podgoraczkowym i jeszcze zwymiotowal. nie wiem co mu dolega, mam nadzieje ze szybko minie...

MartynaM dla Twojej szyjki na pewno bieganie za takim urwisem nie pomaga. a jak mu proponujesz bardziej stateczne zabawy typu czytanie ksiazeczek, klocki itp? to i tak woli biegac?

Do góry