reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny ja przed ciążą ważyłam 50 kg pozniej schudłam do 45 i znowu waże 50 powiedzcie mi czy mam mowic ze te 5 kg przytyłam czy licza sie dopiero teraz kg ?

Marlena ale ty chudzinka jesteś. Ja przytulam 10 kg tzn taki był stan na ostatniej wizycie w domu wagi nie mam więc żyje w nieświadomości [emoji4]jutro się zderze z rzeczywistością [emoji32]ostatnio miałam 67.5 kg obawiam się że do 80 niestety dobije z palcem w nosie.[emoji26]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

MartynaM ja z córką mam tak samo od ok 2 miesięcy może z 5 nocy normalnie przespała a tak to codziennie są pobudki nieraz uśnie normalnie jak się przy niej posiedzi ale w większości przypadków przychodzi do naszej sypialni i chce spać z nami niestety, a są też noce że wstaje o 3 w nocy wyspana i lata po mieszkaniu albo nas zaczepia żeby się z nią pobawić. Miejmy nadzieję że jak się dzieci pojawią to im to przejdzie

Ankamaz świetnie cię rozumiem, moja siostra ma syna 7 miesięcy i też wszystkie ciuszki dostałam od niej i niby się cieszę ale ja też najbardziej lubię zakupy ciuszkowe

reklama
Byłam obejrzeć łóżeczko. Wyglądało przyzwoicie. Jutro mi je przywioza do domu. Wtedy zapłacę. Do łóżeczka jest materac kokos i coś tam ;) poduszka kołdra pościel. Do kupiłam za 20 mate edukacyjna, dostane gratis wanienke. A i o obicie do szczebelek. Wszystko razem 120 .

Do góry