@marlena:) ja już nawet nie komentuje ale odegram się na nim w pl tak ze będzie gorzko żałował a jestem bardzo złośliwa (taka natura) i on o tym wie i uprzedziłam go. Pogadałam z mama i w pl nie zamierzam robić ani zakupów ani obiadów przez jakiś czas będę siedziała od popołudnia u mamy i jestem cholernie ciekawa jak sobie sierotka poradzi bez pomocy domowej [emoji48]
Ja porodu boje się na tyle panicznie, ze jak przejdzie mi przez myśl wieczorem to noc mam z głowy [emoji52]
@Shaer wiesz, ze mi tez przechodzi przez myśl, ze bez niego było by mi łatwiej... jedno dziecko mniej do ogarnięcia w domu, zanim zaszłam w ciąże przysięgał, ze na rekach mnie będzie nosił jak zgodzę się na dziecko tak o nim marzył a teraz nie mogę nawet się odezwać, ze zle się czuje bo słyszę odpowiedz "No trochę musisz" bądź ostatnio kiedy powiedziałam, ze panicznie boje się porodu i chyba zdecyduje się na cc "przestań iść na łatwiznę całe życie, kobieta jest od rodzenia dzieci jak dupa od srania" ... wyszłam i nie odzywałam się 2 dni bo on jest taka cipa na ból, ze jak ja szlam do dentysty to czekał w aucie zielony ze strachu a na pobraniu krwi umiera .... [emoji51]
Widzisz ja z Maja w ciąży na tym etapie miałam już wszystko a teraz wciąż on ma jakieś wydatki a ja stwierdziłam, ze poczekam aż obudzi się z ręka w nocniku mam odłożone pieniądze na wrazie w które leżą u mamy na cała wyprawkę ale czekam aż tatuś się przebudzi bo wciąż twierdzi, ze jeszcze czas... zdążymy
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom