reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@kamisia1101 dobrze ze napisałaś,umowa jest taka ze nie znikamy na więcej niż weekend i dajemy znać ze wszystko gra styczniowki,co wy na to?bo ja już się martwiłam ze tyle kamisi nie ma ze może cosik nie tak.To nie na moje nerwy;)
@shariotka współczuje sytuacji i przepraszam ze to powiem ale szkoda że go ktoś nie walnąl autem bo by się cham czegoś nauczył. Nie znoszę rowerzystów którzy jadą w taki sposób ze sami się proszą o wypadek.
Ja jakas znerwicowana jestem,spina się o wszystko,serce mnie boli i kołatania mam,mam nadzieje ze mi przejdzie.
@Truskaweczka2017 wpadaj do nas,w końcu jesteś styczniowka i to się nie zmieni.Dzidzi napewno wróci juz niedługo:*

reklama
Bridget jak nie odzywam się dłużej niż kilka dni i jest po 22 dniu mca możesz wszczynac alarm [emoji4]22 rozpoczynam cykl rozliczeniowy i net mi wraca [emoji4]ten tydzień bez łączności był meeeggaa nudny. To straszne jak człowiek się od neta uzależnia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Brzusio mam nadzieje, ze to tylko kilka dni i wrócisz do domu, kiedy Maz zjeżdża???

MiMeMi kochana moze chwila odpoczynku i wrócisz do formy??
Jak długo chcesz pracowac???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane za miłe słowa :) mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko żebym tu czasami zajrzała i coś napisała. Bo chociaż nie mam już swojej Księżniczki w brzuchu to nadal czuję się styczniówką... Trzymajcie się cieplutko :*

Truskaweczko kochana wiem, ze Ci cieżko, ale trzymam kciuki aby za niedługo znów poczuła drugie serduszko w sobie i zaglądaj do nas [emoji8]

A ja dzis miałam sen tez koszmarny, dawno nie miałam żadnych, a dzis ze byłam na imprezie a tam nas częstowali tabletkami/narkotykami bo chcieli przetestować jaki ma wpływ na nas [emoji33][emoji33]i ja wzięłam a pózniej jak byłam w ubikacji to wyleciała mi mała nóżka dziecka, jakas masakra ......

My dzis do lekarza z Corka
Gorączka ustąpiła, ale takie jej bąble wyskoczyły na ustach, dziadka ma poranione, jeść nie moze
A prosze nie wkładaj do buzi
Mam nadzieje, ze latka cos plmoze

Ja po wizycie 2 kilo na plusie wrr... myslałam tylko 6 kilo przytyć a tu pewno tak nie bdzie .Antoś ma 600g i wszystko ok .Szyjka zamknięta ,wizyta 27 pazdziernika i narazie na cukier niedostałam skierowania ani na inne badania teraz 23 tydzień,Ale lekarka ma opinie dobrej u nas wiec jej ufam pracuje w szpitalu wiec wie co robi.

NUTKA-gratki udanej wizyty,coraz większe te nasze Dzidziole :)

MARYQSKA -biedna Twoja mala...mam nadzieję, ze lekarz przepisze odpowiednie leki i będzie ok.
Sen straszny,ja też miewam bardzo realistyczne sny,ale nie koszmary na szczęście.Raczej u mnie kręci się temat poród i płeć dziecka ;)

TRUSKAWECZKA-wpadaj,pisz czasem co u Ciebie.Przesyłam internetowe uściski.

Ja od kilku dni jakas niemrawa chodzę,to mnie głowa boli,to brzuch pobolewa,ale tak dziwnie,ze nawet nie jestem w stanie stwierdzić w którym miejscu.
Dziecko mi się rozleniwiło,wczoraj kręciło do tylko trochę,dzisiaj już więcej,ale musiało się przekręcić bo czuję te ruchy tak bardziej "wewnatrz ".Nie mogę się doczekać wizyty we wtorek...
A za tydz mężuś wraca i już zostaje...jupi...!
Idę ogarniać chłopaków i zaraz do łózka, może jakas baje sobie obejrzymy.Ostatnio łóżko to mój największy przyjaciel ;)
Miłego,spokojnego wieczoru kochane :*

reklama
@nutka13 gratuluje dobrych wiesci :) ciesze sie bardzo ze wszystko ok :)
ja dzis mialam odwiedziny mojej babci :) stwierdzila ze skoro teraz muszę duzo lezec i odpoczywać, nie powinnam stac przy garach. Przyjechała do mnie z rana i przywiozła gołąbki na obiad (własnej roboty oczywiście) które uwielbiam :)

Do góry