reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Badanie poziomu cukru przede mną, więc nie pomogę..ale myślę, że dla pewności warto go powtórzyć.

Właśnie wybieram rogala do spania i zastanawiam się miedzy podpowiedzianym firmy Motherhood, a rogalem firmy SuperMami. Ostatnio obejrzałam filmik SuperMami rogala typu 7 i zastanawiam się czy któraś może go już testowała? Czy zostać przy klasycznym typie C...
Z super mami odesłałem i zamówiłam powtórnie z motherhoodtaki sam jak poprzedni przy córce ten z super mami był jakiś twardy

reklama
@kolorowaMama trzymam kciuki :)
@Shaer super owieczka, ale jesteś zdolna :)
@stokrotka88 witamy :)
@Katrina123 wydaje mi się ze moglo to miec wpływ na wynik badania. Gdzies wyczytałam ze na 3 dni przed zrobieniem badania powinno sie prawidlowo odżywiać, nie wykonywać żadnych ciężkich ćwiczeń itd. Ale specjalistą nie jestem wiec na 100% ci nie powiem. Najlepiej zapytaj lekarza czy możesz powtórzyć badanie, wtedy będziesz miala pewność co do wyników.

A ja wczoraj miałam ciężki dzien
Płakałam, krzyczałam, na wszystkich i wszystko i byłam nie miła wrrrrr
Co za dzien
A teraz wstałam i doborach na 8h [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] nadrobię Was pózniej
Miłego popołudnia Kobitki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@stokrotka88 witaj :) Gratuluję dziewczynki :)

Dziewczyny olivka pisała o warsztatach jednych, a ja się dowiedziałam o warsztatach trochę innych, bardziej nastawionych na bezpieczeństwo malucha, pierwsza pomoc, bezpieczeństwo podczas jazdy z maluchem itd, więc uważam, że warto. Warsztaty są jednodniowe i trwają ok 2,5h ;)
Tu jest link jakby któraś była zainteresowana:
Link do: Bezpieczny Maluch

@stokrotka88 witaj :) Gratuluję dziewczynki :)

Dziewczyny olivka pisała o warsztatach jednych, a ja się dowiedziałam o warsztatach trochę innych, bardziej nastawionych na bezpieczeństwo malucha, pierwsza pomoc, bezpieczeństwo podczas jazdy z maluchem itd, więc uważam, że warto. Warsztaty są jednodniowe i trwają ok 2,5h ;)
Tu jest link jakby któraś była zainteresowana:
Link do: Bezpieczny Maluch
O to ja na tych dokładnie byłam i polecam :)

Witajcie,
Dziś pogoda taka jak by był listopad.Inna sprawa ze w marketach juz znicze i wieńce na wszystkich świętych się pojawiły wiec to chyba jednak jesień przyszła.
@HappyBabyMama a ty dzis połowkowe masz?napisz jak tam poszło.
@kolorowaMama co dopiero rozważałas czy wrócić do Polski a tu już spakowana:)czas leci.jak twój szef na wieść ze wracasz do polski,bo miałaś z nim jakieś przejścia?
Czy któraś z was miała do czynienia z czymś co się nazywa wishbear albo szumiś?bo dziś mi w ręce wpadł jakiś wpis o tym i pomyślałam że może warto kupić.

@Bridget Jones ja miałam przy synku taka szumiaca żyrafę i nie wyobrażam sobie zycia bez niej! Niestety pozbyłam sie jej, ale teraz wlasnie widze ze furorę robi wlasnie ten Whisbear i na pewno go kupie! Takze ja polecam bo mi sie takie cudo przydało.

@HappyBabyMama jak po badaniu? Czekamy na wieści!

Możesz napisać na czym te szumisie polegają?

@ankamaz te szumidla maja wbudowany taki głośniczek z wgranym szumem, biciem serca matki albo innymi dźwiękami uspokajającymi malucha. Żyrafę nastawialo sie chyba na 30 lub 60 min szumienia i moje dziecko sie po tym czasie uspokajało. A ten miś Whisbear ma jeszcze opcje wykrywania płaczu dziecka i włącza sie jak zaczyna płakać.

reklama
@ankamaz te szumidla maja wbudowany taki głośniczek z wgranym szumem, biciem serca matki albo innymi dźwiękami uspokajającymi malucha. Żyrafę nastawialo sie chyba na 30 lub 60 min szumienia i moje dziecko sie po tym czasie uspokajało. A ten miś Whisbear ma jeszcze opcje wykrywania płaczu dziecka i włącza sie jak zaczyna płakać.

Ooo muszę się rozejrzeć w takim razie ;) Dzięki! myślałam, że to jakiś przytulak szeleszczący ;p a u nas suszarka często szła w ruch jak mały miał kolki

Do góry