reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam was dziewczyny po męczącym weekendzie.

Pogoda straszna.. u nas leje i jest zimno brr ..

Co do zakupów to kupiliśmy garniak w sobote taki jak sobie wymarzyłam ale dużo chodzenia i nie było kiedy odpisac ... w niedziele od samego rana chodzilismy po galeri katowickiej za koszula bo z garniakiem nie kupilismy ale sie udało ... jedyne czego nie kupilismy to buty dla mojego ale to jeszcze jest troche czasu ...
Pozniej wpadła do mnie rodzinka i do wieczora siedzieli wiec zero odpoczynku w weekend.

Od rana w pracy ale sobie mowie ze jeszcze tylko 3 tygodnie pracy zostało więc nie jest najgorzej...

@stokrotka88 witaj i zapraszamy :)

reklama
Witam jestem przerażona po dzisiejszej wizycie u swojego gin. -otóż w tamtym tygodniu robiłam badania glukozy i wyszły okropne 96 po godz. 209 a po 2 godz. 195 dostałam skierowanie do diabetologa. Z racji tego że 10 września miałam swój ślub objadałam sie słodkim ile sie da dzień przed badaniem to jest 15.09 również zjadłam dużo słodkiego. Poprosiłam swojego gin o powtórzenie badań na glukozę. Powiedzcie mi proszę czy moje obżarstwo mogło mieć wpływ na taki wynik glukozy czy poprostu pogodzić się z faktem

@stokrotka88 witaj.
@Shaer zdolniacha z Ciebie:)
Mój maz tez poszedł w odstawke od kiedy pojawił sie rogal :) to mój przyjaciel do przytulania ;)
Mój maz poszedł dzis do pracy po dluuugim urlopie wiec dopiero dziś porządnie ogarniam dom byłam na zakupach planuje umyć okna i poprasować ale niewiem czy przed polowkowym mi czasu starczy wiec jak cos to cos zostawię na jutro :) jeszcze obiad w międzyczasie :) Fajnie było jak był w domu :( ale ktos musi zarabiać na ta rodzine i padło na niego :)@Katrina123 nie znam sie na sprawie glukozy wiec nie pomogę. Gratuluje slubu! Co sie nie chwalisz! Wszystkiego najlepszego i szczęscia szczęscia i jeszcze raz szczęscia ! :)*

Ostatnia edycja:
@Shaer śliczności[emoji7]zdolna bestia z Ciebie.
@ stokrotka88 witaj.
@Katrina123 nie mam pojęcia czy to mogło mieć wpływ. Przykro mi, że nie pomogę.
Ja też się zastanawiałam nad kupnem Rogala, ale jak na razie śpi mi się dobrze. Chciałbym go potem wykorzystywać do karmienia malucha , tylko pamiętam, że któraś z Was pisała × że do karmienia sprawdzają się lepiej te typowe, krótsze. Nie chciałabym kupować kilku rogali . Jak myślicie co lepsze?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@stokrotka88 witaj.
@Shaer zdolniacha z Ciebie:)
Mój maz tez poszedł w odstawke od kiedy pojawił sie rogal :) to mój przyjaciel do przytulania ;)
Mój maz poszedł dzis do pracy po dluuugim urlopie wiec dopiero dziś porządnie ogarniam dom byłam na zakupach planuje umyć okna i poprasować ale niewiem czy przed polowkowym mi czasu starczy wiec jak cos to cos zostawię na jutro :) jeszcze obiad w międzyczasie :) Fajnie było jak był w domu :( ale ktos musi zarabiać na ta rodzine i padło na niego :)@Katrina123 nie znam sie na sprawie glukozy wiec nie pomogę. Gratuluje slubu! Co sie nie chwalisz! Wszystkiego najlepszego i szczęscia szczęscia i jeszcze raz szczęscia ! :)*
Powodzonka na połówkowym.dawaj znać:)

Ni
Witam jestem przerażona po dzisiejszej wizycie u swojego gin. -otóż w tamtym tygodniu robiłam badania glukozy i wyszły okropne 96 po godz. 209 a po 2 godz. 195 dostałam skierowanie do diabetologa. Z racji tego że 10 września miałam swój ślub objadałam sie słodkim ile sie da dzień przed badaniem to jest 15.09 również zjadłam dużo słodkiego. Poprosiłam swojego gin o powtórzenie badań na glukozę. Powiedzcie mi proszę czy moje obżarstwo mogło mieć wpływ na taki wynik glukozy czy poprostu pogodzić się z faktem
Nie wiem nic o cukrzycy.ale narazie nie przejmuj się powtórz badania na spokojnie:)

Badanie poziomu cukru przede mną, więc nie pomogę..ale myślę, że dla pewności warto go powtórzyć.

Właśnie wybieram rogala do spania i zastanawiam się miedzy podpowiedzianym firmy Motherhood, a rogalem firmy SuperMami. Ostatnio obejrzałam filmik SuperMami rogala typu 7 i zastanawiam się czy któraś może go już testowała? Czy zostać przy klasycznym typie C...

reklama
Do góry