reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej kochane, u mnie ciężki weekend nawet nie miałam czasu tu zajrzeć :( nadrobię was w wolnej chwili, wczoraj mama odebrała klucze od mieszkania w pl a my pakowaliśmy wana, wlasnie dojechał do Polski nasz dobytek [emoji12] 26.09 lecę z Majka juz na stałe do PL a mój maz dojedzie autem 1.10, cieszę sie niezmiernie ale jestem wykończona a to dopiero półmetek przeprowadzki. Mam cudowna mame bo wysprzątana mi całe mieszkanie, zrobiła podstawowe zakupy.

Buziaki [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KOLOROWAMAMA-to teraz odpoczywaj zasłużenie po pracowitym weekendzie. Taka mama to skarb:yes:
A jak ząb?

U mnie Młodszy chory...38,5,wymioty,brzuch go boli i teraz zasnął. Mam nadzieję,że do rana mu przyjdzie i będziemy mieli spokojna noc.

Dobranoc.

@kolorowaMama odpocznij sobie. Przeprowadzka przed Tobą ale możesz się już zacząć cieszyć, że wracasz do domu. Mama oczywiście przekochana [emoji5]
@ brzusio mam nadzieję, że już poczujesz się lepiej. Ale jeśli nie przejdzie lepiej skonsultuj, tak dla spokoju
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówe czka , niech choroby idą precz [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A jeszcze pokażę Wam zdjęcie, które dziś dostałam. Moja ukochana kobyłka jest tuż przed wyźrebieniem [emoji4] bardzo okrąglutka. Pierwszy wyczekiwany źrebaczek. [emoji4]

1474230631212.jpg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474230631212.jpg
    1474230631212.jpg
    114 KB · Wyświetleń: 334
reklama
Do góry