reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witajcie,coś mało postów do czytania,pisać kochane co tam u Was.
U nas wyjście do przedszkola trochę lepiej poszło,zobaczymy co po weekendzie bedzie:/
@Shaer co do przedszkolanki to uważam że jeśli leczyła się psychiatrycznie powinna mieć zakaz zajęć z dziećmi. Zawsze mogli ją przenieść do administracji albo cokolwiek zrobić.Kogo jak kogo ale pedagogów po szpitalu psychiatrycznym nikt dla dzieci nie chce,każdy ma swoje problemy ale nie mogą na tym cierpieć dzieci.
Co do sdocremu to ja używałam na czerwona pupę i siusiaka i pomagał. Nie często się to zdarzało wiec nie martwił mnie aż tak skład. Bardziej mnie martwi jak moje dziecko je kurczaka czy jakiekolwiek inne jedzenie z masą konserwantów:/zawsze czytam skład ale chemii sie nie uniknie.Także małe pudełeczko sudocremu tez będę mieć przy drugim na wszelki wypadek.
@HappyBabyMama no podkłady do szpitala to już poważna sprawa,ja póki co jakieś ubranka kupuje. Nie ma odwrotu,urodzić trzeba;)

reklama
Hej dziewczyny!
Ja powoli się szykuję na połówkowe, jadę na 11.30. Już nie mogę się doczekać. Fajnie będzie popatrzeć na swojego maluszka, choćby i przez usg :) Troszkę się denerwuję (niby wiem, że niepotrzebnie), ale chciałabym żeby wszystko było ok. Trzymajcie kciuki. Miłego dnia.

@shariotka na pewno będzie dobrze! Trzymam kciuki i od razu dawaj znać po :)

@kolorowaMama Ty tez się tam dzielnie trzymaj dzisiaj! Powodzonka!

A ja dziś dzień gospodarczy trochę. W planach gotowanie i zmiana pościeli, zostałam w domu. Młody już się wychorował więc poszedł do szkoły. Dziś wielkiego dramatu nie było, ale musiałam się natłumaczyć znowu, że na pewno się nie zatrzaśnie w toalecie jak pójdzie kupkę i takie tam…

Hej :)

@kolorowaMama powodzenia u dentysty :)
@shariotka powodzenia na wizycie :)

Ja dzisiaj spac nie mogłam dziewczyny.. do tego pokłuciłam sie z moim M i jest mi smutno... nie panuje już wogole nad emocjami cały czas płacze mam dość nie wiem czy to ja doprowadzam sie sama do takiego stanu czy poprostu zaczyna sie nie ukladac .. ah szkoda gadac

@Bridget Jones chce sie zaopatrzyć w takie rzeczy których potem mi nikt nie bedzie latał i kupował a sa potrzebne. Meza nie chce wysyłać po podpaski czy podkłady i tłumaczyć jakie co tylko wole sama sie zaopatrzyć a jak mi ubranka braknie to na pewno bedzie to dla meza przyjemność kupic wejdzie do pierwszej lepszej galerii i zawsze cos znajdzie ;) wiecie o co chodzi.

reklama
Do góry