reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@weronika87 gratuluję synka.
@Shaer wstyd mi za takie nauczycielki i takich dyrektorów. Bardzo dobrze ,że zabrałaś syna z tego przedszkola, bo aż strach pomyśleć co ta baba innego wkładają dzieciom do głów. W takich sytuacjach zawsze pozostaje skarga do kuratorium, które powinno skontrolować placówkę. Chyba, że to przedszkole prywatne, to już inna bajka. Jak najdalej od takich " pedagogów".

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natluklyscie od rana rowno. Gratuluje udanych wizytek.
@Bridget Jones "pociesze cie" moja cora ma 10 lat i wciaz ma tego typu akcje co jakiś czas ale to zazwyczaj jeden dzień a na drugi już wszystko ok a potem znowu.
Mi sie znowu w glowie kreci, mdli mnie kolejny dzień a w pracy musze siedzieć.
Pracowity poranek ale teraz sama sobie prace wymyslam zeby cos robić.

Hej dziewczyny!

Wyłączyłam sie na chwile i ciesze sie wakacjami:) tutaj upał, ale jak wiaterek wieje, to jest znośnie. Najgorsze jest to,ze puchnie juz strasznie;( kostek u nóg nie mam, klapki robią sie ciasne i widze tez na dłoniach obrzęki:( mam nadzieje,ze to przez upał a nie przez cukier. Po urlopie idę na badanie glukozy i mam nadzieje,ze wszytsko bedzie ok. Ogólnie cieżko mi sie juz robi. Jutro zaczynam 23 ale b. mało i słabo czuje ruchy, nie wiem czy sie martwić...

@co do przetworów z wit C ja rownież robię malinki do słoików i jeszcze w październiku bede robiła konfitury z pigwowca wlasnie, bo u rodziców na ogródki mnóstwo tego mamy:)

Co do przedwczesnych porodów, to ja urodziłam sie w 29 tyg i żyje i nie mam żadnych problemów :)

@Nutka, gratuluje zdrowego chłopczyka :)

@Julia, super, ze wszystko dobrze i szkła dłuższa:)

@marlena, gratuluje juz całkiem sporej córeczki:) i uważaj na siebie zgodnie z zaleceniami lekarza.

@askl, uważaj na sobie i kontroluj cukier poza szpitalem.

@weronkika, gratuluje zdrowego synka!

A tutaj podsyłam Wam zdjecia z przepięknej Sycylii [emoji5]

1473949934-nin012.jpeg

1473949958-1fjmuu.jpeg

1473949972-qcq0rj.jpeg

1473949990-qrp0bw.jpeg

1473950010-35kgze.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

B
Hej dziewczyny!

Wyłączyłam sie na chwile i ciesze sie wakacjami:) tutaj upał, ale jak wiaterek wieje, to jest znośnie. Najgorsze jest to,ze puchnie juz strasznie;( kostek u nóg nie mam, klapki robią sie ciasne i widze tez na dłoniach obrzęki:( mam nadzieje,ze to przez upał a nie przez cukier. Po urlopie idę na badanie glukozy i mam nadzieje,ze wszytsko bedzie ok. Ogólnie cieżko mi sie juz robi. Jutro zaczynam 23 ale b. mało i słabo czuje ruchy, nie wiem czy sie martwić...

@co do przetworów z wit C ja rownież robię malinki do słoików i jeszcze w październiku bede robiła konfitury z pigwowca wlasnie, bo u rodziców na ogródki mnóstwo tego mamy:)

Co do przedwczesnych porodów, to ja urodziłam sie w 29 tyg i żyje i nie mam żadnych problemów :)

@Nutka, gratuluje zdrowego chłopczyka :)

@Julia, super, ze wszystko dobrze i szkła dłuższa:)

@marlena, gratuluje juz całkiem sporej córeczki:) i uważaj na siebie zgodnie z zaleceniami lekarza.

@askl, uważaj na sobie i kontroluj cukier poza szpitalem.

@weronkika, gratuluje zdrowego synka!

A tutaj podsyłam Wam zdjecia z przepięknej Sycylii [emoji5]

1473949934-nin012.jpeg

1473949958-1fjmuu.jpeg

1473949972-qcq0rj.jpeg

1473949990-qrp0bw.jpeg

1473950010-35kgze.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bajeczne widoki:)

Kiki ten kocyk tez mam upatrzony tylko mniejszy rozmiar zeby do wozka byl[emoji4][emoji4] jest swietny!

Weronika87 gratuluje syna[emoji4][emoji4]

Czoperka ja jak zadzwonie do poloznej srodowiskowej to mamy pare spotkan do porodu...
W przyszlym tygodniu zadzwonie[emoji4]

Marcje fotki przepiekne[emoji4]

Czesc dziewczyny... Wlasnie nadrobilam wszystko od poniedzialku, odkad jestem w szpitalu, bo jakos nie bardzo mialam glowe do czegokolwiek... Oczywiscie temat przewodni to skracajaca sie szyjka okolo 20 mm... Na szczescie zamknieta i twarda.... Posiew wyszedl prawidlowy i dzisiaj zalozyli mi pessar... Reszta badan w normie... Jak wszystko bedzie dobrze to wypuszcza mnie na poczatku przyszlego tygodnia, byc moze nawet w poniedzialek... Gratuluje zdrowych dzieciaczkow, potwierdzonych plci i milych wakacyjnych wspomnien... A choraskom i im rodzinkom zycze duzo zdrowka i ciepelka...;)

@Marcje jak ja Ci zazdroszczę! Pięknie tam!

Dziewczyny ratunku. Właśnie mi się mózg zlasował. Siedzę właśnie w pracy, przed chwilą wyszła pacjentka. W trakcie rozmowy czułam jakbym miała pustkę między uszami, DOSŁOWNIE:szok:. Zapomniałam słowa "normy", nie mogłam sie skupić. Aaaaaaaa..... To straszne!!!

@weronika87 gratuluje synka:) będziecie mieli bardziej wyrównany układ sił a kobiety i tak górą!

@Bridget Jones to drugi przedszkolny tydzień. Synek musi mieć czas i inne dzieci również na obwąchanie się. Jeżeli problem nie zniknie idź do wychowawczyni, jeżeli ona nie widzi problemu, to uświadom ją, że Twoje dziecko tak, i że potrzebuje jej wsparcia. Powinna zaaranżować więcej zabaw integracyjnych, rotować dzieci w parach i generalnie aranżować sytuację, w których maluchy mają szansę wykazać sie i pokazać swoje dobre strony. Synkowi podkreślaj, że jest dzielny, kochany i sobie poradzi, że super ma koleżankę itp. Tak bym postąpiła z moim dzieckiem, mam nadzieję, że trochę pomogłam ale z powodu stanu mojego mózgu nie jestem pewna co do słuszności wywodu;)

reklama
Do góry